cbf 150 yardım...!!!!!!!

zenonda her hangibir arıza çıkarttıgını sanmıyorum.
kullanan arkadaşlar var.
parçaları çinlerden biraz daha fazla olabilir.
yagı belli aralıklarla degiştirirsen ve fazla sıkıştırmazsan yagla ilgili bi problemi yok.
yinede sen bilirsin.
al bi apaache çık yola gazlaaaa.

zenonda her hangibir arıza çıkarttıgını sanmıyorum.
kullanan arkadaşlar var.
parçaları çinlerden biraz daha fazla olabilir.
yagı belli aralıklarla degiştirirsen ve fazla sıkıştırmazsan yagla ilgili bi problemi yok.
yinede sen bilirsin.
al bi apaache çık yola gazlaaaa.

heh şimdi oldu bak :p :queen: eray çok para cbf ya yoksa bende cbf alıcaktım biliyosun da çok para ve 150cc motora değ:wiinkk:mez yani

hepinizi saygı ile selamlıyorum arkadaşlar....hayatımda motor kullanmadım bisikletetim vardı ..b ehliyetim var ..a2 için kursa yazıldım (temmuz 4) kaskımı aldım ls2 targa kapalı....şimdi ise motora geldi sıra honda cbf 150 alacağım...ankarada oturuyorum...sıfır alabileceğim yerler nereler ankarada ? fiyatları ne? plaka ruhsat işleriyle uğraşmak istemiyorum alacağım yer halletsin diyorum....belki ikinci el de olabilir...lütfen yardımlarınızı dört gözle bekliyorum...hepinize saygılar sunuyorum...

bende bu pazar alıyorum beraber alalım belki indirim yaparlar:)

cbf 150 sıfır fiyatı plaka ruhsat dahil 4200 tl yi bulur.
2.el temiz bişey dersen masraflar dahil 3000 tl civarı.
başlangıç için tavsiyede bulunurum.

Yukarıdaki mesajımdada dedim 14-06-2009 tarihinde

3680 lira cbf 150 +

120 lira plaka

toplamda 3800 liraya sıfır cbf 150 satın aldım. Bilginize...

jr.

Ben 3900e koruma demiri yan ayaklık plaka ruhsat herşey dahil aldım 2 hafta önce. Para peşin olursa efe indirim yapar. Aramıza hoşgeldin Ankara'lı arkadaşım.

CBF 150 başlangıç için güzel tercih. Benim bildiğim sizin ruhsat işleriyle uğraşmanıza gerek yok. Motoru alacağınız yer büyük ihtimalle hallediyordur. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar