Valla ustam helal olsun, cbf 150 üzerinde tek elinde camera, o hızda ve orahatlıkla çekim yapabilmişsin ya. Bravo. Ben olsam her halde bi yerlere çakardım. Bu arada senin motor dişli modifiyesini kaldıracak kadar açılmış, Arkaya bi 42 dişi 40 yaptınmı işi bitirirsin. Ben motorum daha 3000 km de iken bu değişikliği yaptım ama henüz motor tam olarak açılmadığından randıman alamamış ve tekrar orj. dişliyi takmıştım. Şimdi 9500 km deyim. Motorun çekisi gidişi vs baya bi arttı. Tekrar bu dişliyi takıp takmamak fikri ara sıra aklımı çeliyor açıkçası. 40 dişli + 10 km/h. Bu arada o hızı yaptığım yer gebze dilovası mevkiinde İstanbul yönüne giderken otobanda bi bayır var orası mı ? Eğer orasıysa ben arkama 90 kg adam alarak odara 115 km/h ı geçememiştim. Ama zaman motor 2000-3000 km lerde falan dı.
kanka şimdi bugün söylemesi ayıp kan verdim Erdem Hastanesinde Ümraniye Çakmakta...dönüşte ilk viyadüğe gelirken birde kavacıkta köprüye kadar 135 e vurdum...kavacığın orayı eğimli rampa aşağı varsayarsak sayılmayadabilir tabi...düz yolda 120 ye rahatlıkla sabitlediğimi iddia ediyorum ama yatarsam...hem dip gaz hem yatarsam depoya 130 net garanti...
135 de eğimli olursa garanti ve gaz kesici devreye giriyor motor az yığılır gibi oluyor o hızla yani benzin bitip yedek ister gibi durma eğilimleri veriyor...
bu video gerçektende zor...nedeni anlattığın gibi elimde koca sanyo digital video foto makinası var...bunu açıcan ipini arkaya bırakacak şekilde tutacan ve elim havadan göstergeyi sabitlemeyemi çalışayım motorumu kökleyim bende şaşırdım elim uyuştu...araclarımı takip edeyim yatayımmı depıoya...zor oldu...aparat olsa 135 i gösterecem size ama nafile...kimine hayal gelir ama bana değil sürekli gördüğüm hızlar...hep sabit bit yolda seçmek istemiyorum...
o Dilovası rampasında Khutuck 125 gördü ben yine 130 salak bir kaç kamyondan tırstım basamadım dipe veremedim makinayı...
dişli olayını servisim tavsiye etmiyor soğuk bakıyorum...dişli ile bu hızlara ulaşanlar var...ben standartla ulaşıyorum...birde lu var rampalarda senin makina 100 yapıyosa benimki 80 i geçmiyor bu ağırlığın dezavantajını rampada bayılarak görüyorum...
Allah korusun ağzından yel alsın sübap üst kapak hariç ellenmedi...debriyajı temiz kullanırım teker tüker yapmam...

0-20/20/40-40/60-60/80-80 den sonrası 5...bundan şaşmam inan...