- Konu Yazar
130 la giderken nasıl çekim yaptın?
sol elimle...
helal mete sana o motora bunu yaptırdın ya
P
daha ne numaralar var makinada yavrukurt...
Mete yine verip veriştiriyosun vatandaşa apaçi diye.Kendin kamikaze olmuşsun haberin yok:cherry:...
bakalım nerde patlıcaz sinek gibi Oğuz Paşam...:cherry:
valla cbf150 ile bu hız imkansız değilmiş onu gördüm.yalnız metehan abi 130 kmhz'la giderken elinde fotorafmakinasıyla çekim yapmak azraile sana geliyorum demeye eş değerdir.herkez seni biliyor seviyor bizede yazık yani.bu arada apache çiler gene propagandalara başlamış
boşuna fotoraf koyma kanka motor tipsiz işte ehuehu
![]()
valla kardeş inan 3 kez denedim aynı yerde birinde arac arasında kaldım 2.de konsantre olamadım arac yoğunluğundan...3.de bu çıktı işte...aslında 135 yapıyor ama sol el olmayınca olmuyor işte hakimiyet zorlaşıyor vs...akıl işi değil ama hevesim vardı naparsın usta...
fataşop bu ya olurmu öyle şey :queen:
kess ülenn senin sarı civciv neler yapıyor sütoğlannn...sütünü iç öyle çık yola kankoi..
ben de karaa kara onu düşünüyorum. İzlerken telaş yaptım yaw.Ammaa helal olsun ...!:cat:
usta tek elle motör sürerken tek elle çekim yapıyorum...sonra Steven Spıelberg kral muamelesi görürken ben mt köşelerinde sürünüyorum...imkan verilse uzay boşluğunda tekteker yapıcam ama ...nasıl oluyorsa o...:queen:
Cık cık cık cık Koskoca adamsın kanka yakışıyormu sana cok ayıpladım valla seniHem elin avradını niye çekiyon kameraya ayıp deelmi
valla kanki kendimi 14 lük mahale arası mobiletcisi gibi hisssettim bi ana gaza geldim...inan maziye döndüm ya...
130 yapılır da kameraya çekmek zor işBen de bikaç defa gördüm 130 ama motor o hıza göre tasarlanmamış, ön teker hafiften havalanıyor gibi oluyor
![]()
valla bende bişey olmuyor yavrukurt...benim ağırlığımla havalanan bişey yok...herşey yerle temas halinde...
güzel ama tehlikeli olmuş mete_han abi...
valla abi yaptık bi çılgınlık...hep başkaları yapar ben izlerdim ..şimdide kendim malzeme olmak istedim...
vay metehan abi motorun hakkını vermişsinbenim makinada 125-130 arası bir sürati gördü ama yağıda yarıyarıya yakmış azdaha elime alıyormuşum motoru kameraya çekmek isterdim ama o kadar hızla çekemedim motor yola hiç tutunmuyor
sonumuz iyi değil kardeş...gidecez .ok yoluna bi gün...:cherry: