CBF 150 Kasnak Bilyası

İyi akşamlar arkadaşlar. Motordan gelen, motorun devriyle doğru orantılı olarak artan sürtünme sesi için Honda servisi toplamda ortalama 700 TL fiyat çekti. Kasnak bilyesından geliyormuş. Sizce bu fiyat normal midir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

arkadaşlar fikir vereilecek kimse yok mu?

genel olarak tum cbf lerde, ve bir cok honda da kroniktir.

kafana takma paran cebinde kalsin. benim rebeli sursen demek ki aglarsin 3 km gittikten sonra bu nasil ses diye.

sahsi kanaatim kasnak bilyesi degil de, tasarimindan oturu debriyaj tasi sesi cikaran. ama tabi servis yetkilileri daha iyi bilirler.

her neyse. bence bosa masraf etme.

kolay gelsin.

Kasnak bilyası yok cbf'te debriyaj tasından geliyor olabilir. Oda o kadar tutmaz 700 lira çok.

Krank bilyası falan demiş olmasın ?

Ben ybryi krank rulmanı sesi yüzünden servise götürdüm motoru açtılar ettiler masraf toplamda o kadar ediyor sanırım.
Fikir vermesi açısından yazayım;

Ust Kalite rulman 2 adet 130tl
Yeni motor yağı yamalube yarı sentetik 40tl
4-5 adet orijinal conta 150tl
250-300 civarı işçilik ile basit bir rulmanın değişimi toplamda 550-600 TL civarına geliyor.

şu videodaki sesin aynısı. bu durumda arkadaşın dediği gibi krank. ama servisteki ustanın kasnak dediğinden eminim.
belki o an dalgınlığına gelmiştir alelacele bakmıştı çünkü.

dostum ses buysa gecmis olsun. sakin sureyim deme bu haliyle. marsa bile basma.

yataklar degisecek en iyi ihtimalle. yatak dedi de sen kasnak anlamis olabilir misin ayrica? fonetik olarak benzesiyorlar.

kolay gelsin.

anladım. teşekkürler cevap yazan herkese. iyi günler dilerim

Sana bunu hangi eşek söyledi? Honda servisi diye bisiklet tamircisi çırağına gitmişsin. O motorda Kasnak yokki bilyasi olsun. Sürtünme sesi geliyorsa mobil 10w40 yağ koy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar