cbf 150 im gitmiyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu okurken birinci sayfa boyunca peygamber sabrı varmış arkadaş diye geçirdim içimden,ikinci sayfada özünüzü bulmuşsunuz gençler :)

Efe sende kuyuya bir taş attın -170 km muhabbeti- herkes 2. el cygnus rs bakmaya başladı netten :)
2.elleri daha mı hızlı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Havada durdum, şahitlerim var.

110 görüyomuş daha ne kardeşim zaten cbfın en iyi hızı 115 duzde ben 110 görünce seviniyodum

ybr olayında yemişler seni

bence gittiği hız normal aşırıda sürat beklemem gerek benim karakaçan 100 yapıyor ve bana yetiyor motorun zevkini çıkarın hız yapacaksanız arkadaşların dediği gibi motoru satıp büyük bir motor alın

CBF150 nin normal performansı bu kadar. Sen o motoru sat. 250cc. nin altında senin istediğin performansı verecek motor çok az bulunur. (Aprilia RS125 gibi).

arka dişliyi 38 lik yap rampa aşağı 135 düz yolda 110 rampa yukarı 70 i görürsün :))

daha ne bekliyorsun ki,...

benim ybr (orj) düz yolda gördüğüm en fazla hız 120 o kadar.4. vites apache nin rüzgar boşluğunda bi kere 115 görmüştüm.

bayır aşağı 5. vites devir kesicide 137 gördüm.orj bi ybr düz yolda asla 140 göremez:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu arkadaşta Hızlı imam çıktı.:p
Bu mevzunun fıkrası bile var arkadaş.

Yaşı hayli geçkin bir adam doktora gitmiş.
Demiş doktor bey çok büyük bir derdim var.
Ne? demiş doktor.
Adam ezile büzüle,
şey doktor bey demiş.
Aylardır bende tık yok.
Arkadaşlarla konuşuyoruz,hepsi dün gece üç yaptım beş yaptım diye ballandıra ballandıra anlatıyor.
Gözünün yağını yiyeyim doktor yok mu bir çaresi?
Doktor var demiş var.
Nedir demiş adam merakla.
Siz de arkadaşlarınız gibi yapın.
Nasıl yani demiş ihtiyar,ne yapayım?
Doktor cevap vermiş.
Yalan söyleyin.....

Bilmem anlatabildimmi hızlı imam?:)

benim cub 300 km de yeni yani. bi zorluyum dedim zar zor 80 dedi hafif yokuş yukarı yolda .ertesi gün bi daha zorluyum dedim bu sefer yokuş aşşa yine 80 i zar zor gördüm valla:)))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Az önce geldim gene aynı yokuşta rüzgar arkamdan vurunca 178-179 gördüm.

Aldanma kardeş.140 veya 150 km reler hikayeden başka bişey değil.Modifiyeyle bile çıkamaz o süratlere.Yakıt olarak selulozik tiner filan kullanılırsa bikereliğine belki görür.Bu tip motorların doğasına o süratler zaten aykırıdır.Mekaniksel ve hacimsel verimi uygun değildir.Motorunuzun yaptığı top speed değilde mesela kaç bin km re sorunsuz sizi taşıdığı bence daha önemli olmalı.Yani motorun süratini değil biniciliğimizi sorgulamamız lazım.İyi binici veya iyi motor hızı çok yapan değil az sorunla çok yol gidendir.Yarışmalarız bu yönde olursa daha mantıklı olmazmı.Mesela benim motorum 56000 km rede debriyaj dahil orjinal sadece konjektör arızası yaşadım 2003 model.Sürekli son hız arayışında olsaydım eminim biçok sorun yaşardım.9 senedir biniyorum.Servise bile bir kere aldığımda götürdüm.Yetkili servis bakımı denen şeye inanmayın iyi anlayan biri dışında kimseye elletmeyin ve orjinal şeklini muhafaza edin.Aslında cbf 150 güzel motordur.Boyuma uygun olsa ben bile binerdim.

F54

sen 140 yapsın diyorsan yamaha rx (115.135) serisine bak onlar çok yakar çok kaçar cbf ybr ye nal toplatırsın küçük cc bi motor hız yapsın istiyorsan kesenin ağzını aç bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar