CBF 150 ilk gezimiz

Kısa ve öz bir geziydi aslında gezi bile denmez ya metehan ben ve serüvenci80 kartal koçtaş ta buluştuk ordan pendiğe kadar turladık ordan geri döndük küçükyalı sahilde bir çay bahçesinde oturup sohbet ettik önümüzdeki yapıcamız kalabalık geziler için plan yaptık buda resimlerimiz
serüvenciyele ben metehanı beklerken koptuk elemanın biri geldi abi dedi bu 160 basıyormu dedik basmaz kaç para dedi fiyatı söledik neyse tam gidicek derken bombayı patlattı eleman abi bu ybr dimi dedi yok deyince oldu sağol abi dedi gitti

serüvenci beni cek abi dedi

Dedi serüvenci 3 lü bir foto çekinelim

bu serüvencininde istekleri bitmiyor hane :)

bu seferde benim boyumun onlardan kısa olmasını fırsat bilip araya aldılar beni

metehan dürbün getirmiş meğersem boşzamanlarında röntlüyomuş sağı solu

burda da serüvenciyi röntcü yaparken dikkatinizi çekerim denize değil evlere bakıyor öle dısarda durduğna bakmayın metehanın kendisi dedi bak bak diye çok elgenç oluyormuş ben denize bakmayı tercih ettim

buda manzara keyfimiz

burda da gene serüvenci bir ambians peşinde motorları nası dizeriz diye metehanla muhappette

buda vedalaşmadan önce son foto serüvenci böle bir ambians düşünmüş artık 10motor felan olsak düşünün bir vedalaşmamız 1 saat :queen:

kısa ve öz bir geziydi matsak tanısmak kaynasmak insallah daha fazla cbf150 ile daha cok foto cekicez bizi izlemeye devam edin tekirdağ köfte yeme hevesleri var arkadaşlarında

güzel gezmişsiniz,o sıralar bende kartal sahilde geziyordum bi ara sahile yatıp uyuduk,resimlerde süper olmuş,üçlü cbf ,yazın bu grup inşallah 30 tane cbf yi bir arada görür,bence görürr,valla..:)

tekrardan teşekkürler ...yani bana zahmet oldu tabi...:p ben 4.leventde Kartala geldim...rahat 150 km yaptım bugün...oh mis gibi valla...inmek istemiyor insan...sizleri tanımış olmak beni çok mutlu etti...inşallah devamı gelir...bidahaki sefere direkt Tekirdağa beyler...ben duramıyorum valla...hafta içide yapalım bunları...:)

tekrardan teşekkürler ...yani bana zahmet oldu tabi...:p ben 4.leventde Kartala geldim...rahat 150 km yaptım bugün...oh mis gibi valla...inmek istemiyor insan...sizleri tanımış olmak beni çok mutlu etti...inşallah devamı gelir...bidahaki sefere direkt Tekirdağa beyler...ben duramıyorum valla...hafta içide yapalım bunları...:)

ekonomiyi bir düzeltiyim abi biliyon eksiğim cok direk nerde istersen orda alırız soluğu

@mete_han hani kilyosa geliyordun?:mrgreen:

kanka her zaman ...gelirim ne zaman dedim la...patronun evi Kilyosta ona giderken artık Jandarmanın ordan dolaşmamda aşağıdan senin ordan geçerim...o sarıyerden gelen yol daha düzgün diye dolaşıyorum...her an karşına çıkabilirim...bugün keşke sende gelseydin...baktım ama yoktun sitede...

ekonomiyi bir düzeltiyim abi biliyon eksiğim cok direk nerde istersen orda alırız soluğu

kanka boşa hasta olmamışın sen...o üstündekilerle normalde motorsuz bile dışarı çıkmam...çünkü hem sahil hem akşam soğuğu çarpar anlamazsın...gençzin dikkat et...bence yarından sonra hafif üşütürsün...bugün yedin soğuğu bayağı...önce ateş sonra halsizlik falan...keşke benim siyahı daha önce verseydim...aklıma gelmedi valla...

Son düzenleme:
kanka her zaman ...gelirim ne zaman dedim la...patronun evi Kilyosta ona giderken artık Jandarmanın ordan dolaşmamda aşağıdan senin ordan geçerim...o sarıyerden gelen yol daha düzgün diye dolaşıyorum...her an karşına çıkabilirim...bugün keşke sende gelseydin...baktım ama yoktun sitede...

kanka boşa hasta olmamışın sen...o üstündekilerle normalde motorsuz bile dışarı çıkmam...çünkü hem sahil hem akşam soğuğu çarpar anlamazsın...gençzin dikkat et...bence yarından sonra hafif üşütürsün...bugün yedin soğuğu bayağı...önce ateş sonra halsizlik falan...keşke benim siyahı daha önce verseydim...aklıma gelmedi valla...

bu moralle ben denize bile girerim bu soğukta valla su an iyiyim yarında bişey olmaz ama öteki günü bilmem

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gezi ve paylaşım....

Bir şeye çok güldüm ama.....Daltonlar gibisiniz....Avarel yok yalnız....:queen:

Bu şekilde gezmeyin...Motorlar aynı renk herşeyleri aynı....Sizi çete sanırlar valla...Sahi bir değişik ambians yaratmıyormu motorların aynı olması?...Ben şahsen motorumun diğerlerinden farklı olmasını isterim....Rengi veya markasının...Umarım karışırmamışsınızdır motorlarınızı....

Kankü hiç motorun üzerinde çekilmemişsin....Motorun hangisi? hele bi işaret koy.....

Üç CBF güzel durmuş yanyana, aynı CBF 450 gibi olmuşlar :p

Ulen taşındanmıdır toprağındanmıdır nedir? Aynı şeyleri düşünmüşüz....Ama ben yazmamıştım.....Sahi la 3 ü bir motor etmiş.....Birtane daha olsaydı cbf600 olacakmış...:cherry:

Son düzenleme:
Güzel gezi ve paylaşım....

Bir şeye çok güldüm ama.....Daltonlar gibisiniz....Avarel yok yalnız....:queen:

Bu şekilde gezmeyin...Motorlar aynı renk herşeyleri aynı....Sizi çete sanırlar valla...Sahi bir değişik ambians yaratmıyormu motorların aynı olması?...Ben şahsen motorumun diğerlerinden farklı olmasını isterim....Rengi veya markasının...Umarım karışırmamışsınızdır motorlarınızı....

Kankü hiç motorun üzerinde çekilmemişsin....Motorun hangisi? hele bi işaret koy.....

Ulen taşındanmıdır toprağındanmıdır nedir? Aynı şeyleri düşünmüşüz....Ama ben yazmamıştım.....Sahi la 3 ü bir motor etmiş.....Birtane daha olsaydı cbf600 olacakmış...:cherry:

üçlü fotodaki yanında durduğu motor onun motoru valla karıstırmak zor bizim motorları her bir yerlerinde ufak çizikler var kaza eserleri herkez nerde çizik olduğnu biliyor motorda plakalara bakmadan rahat rahat seçiyoz yane

kanka en sağdaki mavi kask üzerinde olan işte...cep çekimlerine güvenmiştim ama olmadı...

Üç CBF güzel durmuş yanyana, aynı CBF 450 gibi olmuşlar :p

kadroda 5 kişi var ama...2 sine ulaşamadık..cloud açmadı siteyi galiba şansımıza ...gınger beyde müsait değilmiş...

Son düzenleme:
kanka en sağdaki mavi kask üzerinde olan işte...cep çekimlerine güvenmiştim ama olmadı...

kadroda 5 kişi var ama...2 sine ulaşamadık..cloud açmadı siteyi galiba şansımıza ...gınger beyde müsait değilmiş...

paraya kıyıp alıcaz dijital makina dimi ama hiç foto olmamasından iyidir :D

bunada şükür artık...ama keşke tek tek motor üstündede alsaydık...hiç arşiv yok benim...

herşey güzeldi..zaman azdı belki..olsun, sıcacıktık,kaynaştık,çünkü yüreğimiz aynı şeye çarpıyordu....

ulen çokmu ajite ettim bee :p

bende zevk aldım...yazın düşünsene...o sahil bir başka tatlı olur...açılıcaz ksımetse...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar