cbf 150 ile kazdağlarına bir gezi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o cbf i gözlerimle gördüm eğerki o motordan kullanışlı amaca yönelik bir motor daha varsa türkiyede gelsin üstümden geçsin :) çok güzel anlatım ve fotograflar eşliğindeki bu gezi yazısını çok beyendim.Havalar az biraz ısınsın bende ukraynayı gezicem cbfimle

Motosikleti
750x
o cbf i gözlerimle gördüm eğerki o motordan kullanışlı amaca yönelik bir motor daha varsa türkiyede gelsin üstümden geçsin :) çok güzel anlatım ve fotograflar eşliğindeki bu gezi yazısını çok beyendim.Havalar az biraz ısınsın bende ukraynayı gezicem cbfimle

Hocam kendine hakaret etmişsin :)
Cbf şehir içinde idealdir.
Fakat uzun yolda sollamalarda sıkıntı yaratır :)
Kamyonlar bile 120 kmh'den aşşağı düşmüyor :)

Yat o zaman.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok yok şu an kullanıyorum cbf inan gider bu bütün dünyayı dolaşır yerden yüksekliği iyi torku iyi şase sağlam motor basit kanımca iyi yol gider.Büyük motorum ağır yere yakın artı parçaları narin ve pahalı.Bmwde kullandım klrde herşeyi kullandım bu motor ideal sadece ayn kasa 250 olsaymış yollarda dha gvenli olurmuş gibi.Yokmu bunun 250 si acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar