CBF 150 Hakkında Teknik Harici Herşey & Acil Buluşma & Geyik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şu andan itibaren mesajlarımız üzerindeki moderatör kıyımı ve keyfiyetinden uzak bir şekilde konu dışında bu topiği açmış bulunmaktayım...ki ben o mesajları birileri silsin diye yazıyorum...fikir özgürlüğüm kısıtlanamaz...sonuna kadar dibine kadar cbf geyiği yapabiliriz herhalde...BBRR nin gazabından kaçınabilmek için konu dışına yani limana sığındık...işin aslı bu...eski köye yeni adet değildir herhalde bu...lütfen konu dışında gereken makara geyik gezi öncesi hayaller plan porocelerimizi paylaşalım...sınırsız ve özgürce...sağlıcakla kalın...:p

selam hacım..noluyo yaa böyle..

geyik ister kiminin canı..ulen millet ülkeyi kurtarıyor bee..çatır çatır çarpışıyorlar topiçte..vay canına..

sabahki kadın programlarına benzedi hacım :mrgreen:

oh be kanka özgürce yazışalım...mesajımı aramaktan bıktım ya...la şu egsozları bi yakından çeker insan...aynalaraı falan...pazara hava durumu nedir...Tekirdağ yatarmı haci...

benim birader'de tekirdağda ne yenir bea köftesi şimdi özendim valla

geyig konusu cıbıfcılara hayırlı olsun :p

b.. atmak serbestmi cıbıfa buradada :mrgreen:

cbf güneş gibidir ...leke tutmaz...balçıkla sıvayamazsın...:mrgreen:

sağol garacava mesajlarım silinince kötü oldum ya...

cbf güneş gibidir ...leke tutmaz...balçıkla sıvayamazsın...:mrgreen:

sağol garacava mesajlarım silinince kötü oldum ya...

Yav kanka sıkma canını.Ben motosiklet.net'ten başka motosikletle ilgili hiç bir foruma üye değilim ve düşünmüyorumda şimdilik.Baktın olmadı başka foruma gideriz orada yazarız olur biter...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben bu konuda geyik ya da konu dışı yazı yazmamıştım...Silinmiş...Silinmesinin tek nedeni her yazdığım yazı polemik sebebi oluyor...Hazımsızsanız okumazsınız...Eleştirilere açık olun..Fıkra anlatın , anılarınızı anlatın....Teknik olarak çok biliyorsanız burda işiniz ne....Haa tecrübe derseniz çoğu cbf ci arkadaşımız daha motorculuk hayatının başlangıcında...Sen biraz yol yapmışssın....Ama sanırım senin içinde biraz büyük geldiki sende aynı safta yer almışsın....:farao:

Biraz laf dinleyin kanka....Hala burnunuzun dikine gidiyorsunuz....:farao:

Üzülüyorum be...Ama daha çok üzüleceğim anlaşıldı...:salut:

Eksikleri anlatıyorum kabul etmiyorsunuz...Uyarı veriyorum takmıyorsunuz...Doğrusunu siz bilirsiniz diyerekten hayırlı işler size....:rendeer:

Cbf nizle güzel geziler güzel paylaşımlar yaparsınız işallah...Bizler de burada okumaktan zevk alıcaz...Takip edicez merakla.....:cat:

Sakın yazdıklarımdan alınmasın kimse....İçimden gelenleri yazdım...Belli hedefim yok...Olmazda zaten...Üstüne alınmasın kimse....Ama bir başka motor markasına laf atılırsa panter gibi atılırım....Atıl kurt diyerek tarkan la peşinize düşerim haberiniz olsun...:mrgreen:

evet yeni sohbet mekanımız hayırlı olsun:cherry: kymcoların sohbet kısmında açmışlar ona ses çıkarmamışlar bizi konu dışına itmişler ilginç yani :silent:

Geyik için MotoCafe, CBF150 içinse daha önce açılmış olan CBF 150 başlıklarını kullanalım.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  16. Motosiklet.net internet sitesi ve forumları tamami ile bir bütündür, bölünemez ve gruplara ayrılamaz. Oluşturulan "MT İl Grupları"nın amacı, illerdeki MT üyelerinin kolayca haberleşebilmesi ve organizasyonların birbirine karışmaması içindir. MT İl Grupları da kendi içinde bölünemez ve gruplaşamaz. Herhangi bir marka, hobi yada ortak belirlenen bir ad altında gruplaşma yapılması yasaktır. MT haricinde oluşturulan grup yada kulüplerin reklamlarının yapılması yada herhangi bir sebeple MT forumlarında bahsinin geçmesi yasaktır. Bu kural kat i ve kesindir, hiç bir şekilde çiğnenemez. Bir kez dahi kural ihlali yapılması siteden atılma sebebidir.

28. Forum genelinde, flood yapmak (Ayni mesaji veya konuyu, herhangi bir foruma defalarca göndermek) yasaktir. Forum genelinde, konular dahilinde ikili sohbetler ve mesajlasmalar yapilamaz. Konuyu amacindan saptiran veya konuyla alakasiz mesajlar atilamaz.

53. Forumlarda acmis oldugunuz basliklarin ve sordugunuz sorularin o forumda daha önce geçip geçmedigini, lütfen arama yaparak kontrol ediniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar