CBF 150 2007/2008 Kış Kreasyonu&Mete Han Bidon Style...

Handrosum creatörüm,Allah İniş Takımlarına Zeval Vermesin:mrgreen:

koruma demirine Vidon sarılmış cbf 150 düşe kafana:p:mrgreen:

mete, sen motosiklete koruma yaptırsana bilader nemelazım düşersin müşersin motora bişi olur bide aman diyim...hani mete düşüyor üstüne motorun yerinde olmak istemezdim :)

Handrosum creatörüm,Allah İniş Takımlarına Zeval Vermesin:mrgreen:

koruma demirine Vidon sarılmış cbf 150 düşe kafana:p:mrgreen:

heyyy sen mehendiss beg bu iş Okyanuslarda gemilerde fink atmaya...Kraliçe Elizabet Taylroun önünde eğilmeye benzemez...:peğer majesteleriyle aranda bir sorun varsa bunu bana yansıtma...özel hayatın saygınlığı gizliliği ve bana giren çıkan yok izdüşümüyle perspektifcation(perspektifikeyşın) :pbağlamında bir rota çizebiliriz....nolduu...kafanmı karıştııı şekerimm...

abi dün sabah aracla giderken Darkdıamondu gördüm...selamı yoktu ama...:pöğleden sonrada Murat Dikmen abimiz var ya onu gördüm Beşiktaş Balık Pazarında...diycenki banane...evet sanane...:p

mete, sen motosiklete koruma yaptırsana bilader nemelazım düşersin müşersin motora bişi olur bide aman diyim...hani mete düşüyor üstüne motorun yerinde olmak istemezdim :)

arkadaşım sen makinen gader konuş bakayım...:cherry:

Aaaa iki dene mehendis altalta mesaj yazmış...tek eksiğimiz carbon kağıdı...:queen:emeğe saygı isteyen varsa bu fikrime karşı çıkmaz...:p

Mete Handros Co. sundu...:cherry::bounce:

GKN

eneğe saygı gerçekten
bu havalarda önemli olan fonksiyonellik,
aba pleksi den falan daha estetik bişiler çııkartabilirsin abi sen
yaratıcılık had safhada nede olsa:wiinkk:

eneğe saygı gerçekten
bu havalarda önemli olan fonksiyonellik,
aba pleksi den falan daha estetik bişiler çııkartabilirsin abi sen
yaratıcılık had safhada nede olsa:wiinkk:

abi bugün servise bi uğradım fırçayı yedim iyimi...:phemen ön kısmı sök garanti dışına çıkar falan dediler...iyiki zamanında geldinki motoru yakarsın muhabbeti oldu...neyse dış kılıfı çıkardık bidona bişiy demediler...şimdi beyaz bidonla kara karga yavrusunun beyaz yavrısı gibim oldu iyice...

GKN

:)))
motoru önden kapatıyosa hava almadıı için motoru yakarsın demişlerdir
olmassa boyasakmu bu pidonları?

şef zaten zevksizliğin son noktası birde boyarsak iyice düdük makarnası olur he...

GKN

o zaman sana bi goldwing alalım kurtul
olmassa scooter da alabiliris:mrgreen:

metehan kardeş ben bugün diz örtüsü aldım 35 liraya hem üşümüyorsun hem motorun karizma çizilmiyoo:)

o zaman sana bi goldwing alalım kurtul
olmassa scooter da alabiliris:mrgreen:

arkidişim sen önce kendine bi düldül alsana önce...keline yok merhemin bana veriyon arsenik...:p

metehan kardeş ben bugün diz örtüsü aldım 35 liraya hem üşümüyorsun hem motorun karizma çizilmiyoo:)

şekerim diz örtüm olmamııı...tabiki var...bu ayakkabılar için zaten...:wiinkk:

ben 30 gayme verdim...bak kazık yemişin...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar