adem çamur atmayacağını biliyorum ama sanki biraz öyle olmuş bu yazı. herkes her malı aynı titizlikle kullanamaz. ayrıca arka dişliyi hep yağın içinde bile çalıştırsan 80.000 km. sağlıklı bir şekilde durmaz. üzerindeki dişlerin var olması sağlam olduğunu göstermez aşınmış dişler başa bela açabilir...
Benim motorda komple zincir muhafaza var. Cbf nin zinciri,dişlisi gibi açıkta değil benim motorun. O vesile ile zincir dişli gurubum toz, su ve diğer diş etkenlerden koruma altında. Benim arja dişli 80 bin gidiyosa,cbf nin yarı km si kadar gitmiyosa sebebi açık zincir olmasıdır. Koruma olmamasıdır. Oraya iki koruma muhafaza kapağı yapmak zor gelmiş zaten hondaya. Evet orjinal japon ile çinde üretilmiş hondalar arasında kalite farkı vardır. Çinden gelenler benim kanımca 5 para etmez. Üstüne para da verseler almam. Yağmurda stop edip yolda kalacak, araka kampana tak tak ötecek, yağ yakacak, tekleyecek,yolda aynasının içi düşecek ondan sonra burda masal okunacak. Honda çindede üretilse kalitede ödün vermez diye. Alın size kalite :farao: kendinizi kandırdınız bari milleti kandırmayın :cat:
oğuz karaman arkadaşım son yazdıklarım size değil,yanlış anlaşılmasın. bide marka fanatikliği yapmıyorum. Kaldıki titanlar 6 yıldır satışı yok neyini savunayım?