cb125 e devir saati

bence 125-150 cc katagorisinde hondada vitesli motor olarak alınacak bi motor yok. Cb bal gibi çinli. Bas üstüne honda kanatlarını, honda diye sat. :farao:

Adam lafı koymuş:) HONDA her zaman Türkiye'ye 3. sınıf ülke muamelesi yapıyor.Aksini idda eden varsa honda avrupanın satıtığı küçük segment motorlara bir baksın.

Adam lafı koymuş:) HONDA her zaman Türkiye'ye 3. sınıf ülke muamelesi yapıyor.Aksini idda eden varsa honda avrupanın satıtığı küçük segment motorlara bir baksın.
orası öylede sadece honda dgl yamahanın vs çoğunun avrupada çok güzel modelleri var ama gtrmyo.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/102498-honda-cb-125-e-devir-gostergesi.html

bir başkasıda açmış benzer konuyu asyanın legend versiyonu hondayla birebir aynı.. sanırım benim işimi görür...

asya legent cb 125 le aynı idi ilk çıktığında sitelerinde ancak baskı mı geldi ne olduysa asya cb çakmasını getirmedi değişik bir tiple geldi o yüzden onun gösterge işi yattı işte yeni asya aslında cb çakma modeli gelseydi alacaktım ama asya getirmemiş

http://www.asyamotor.com.tr/?page=urun-detay&id=73

Merhaba,

Bende de CB125e var, ebay'den 10$'a dijital bir devir göstergesi aldım, biraz gecikmeli de olsa devri gösteriyor. Tek bir kablosu var ve buji kablosuna 3 veya 4 defa sarıyorsun, oradan gelen darbeyi sayarak sana devir bilgisi veriyor. Hem ucuz hem de montajı kolay ancak görsellik konusunda birşey beklememek lazım.

http://www.ebay.com/itm/200798801727?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Sadece merak gidermek amaçlı kullanıyorum, hangi devir aralığında kullandığımı görmek bana yetiyor. Uzakdoğudan posta yoluyla geldiğinden 30 günü buluyor elinize ulaşması.

İyi günler

140 ibre var.140 tan Aşa doğru düşüp gidiyor rampa aşa ama. Düzde değil. Düzdeki artçıyla hızım 110-125 arası. Ben virajlı yolda 2005 titanla cbr 250 le 25 km yol gittim çift şerit yol. 20 km peşimden geldi. Sadece rampada ve uzun düzlüklerde geçti beni. Cbr 125 150 kg, cbr 250 175 kg. Hakmı, adaletmi bu? Bu oranlarda bi dengesizlik görmüyomusun?
cbr250r 175kilomu abicim sana bu bilgileri hangi meyhanede ne içtikten sonra veriyolar ağzı olan yorum yapıyor bilen adamlar susuyor forum giderek tenhalaşıyor hep aynı adamlar aynı yalan yanlış bilgiler bıktım titan titan 1000rr ı tartısıyolar o titan yine mevzuya giriyor bayır aşa 140tan sonra ibre inmeye devam ediyomuş cart curtmuş SANKI ARKADAN ALLAH ITIYOR ALETI MUBAREK

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence 125-150 cc katagorisinde hondada vitesli motor olarak alınacak bi motor yok. Cb bal gibi çinli. Bas üstüne honda kanatlarını, honda diye sat. :farao:

amanın adem e bak :)

gözlerim yaşardı sayın seyirciler :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar