bu goruntuye bare 100 cc yapp vergiden muaf motor uretseyms daha cok satarmıs 2. motor alternatifi olarak fln
Çinlilerde var 97 cc 8 beygir motor cg 100'ler hep öyle ama honda 125 cc'den 8 beygir çıkartmayı tercih etmiş. Nedense vergisiz motor satmayı hiç sevmiyorlar.bu goruntuye bare 100 cc yapp vergiden muaf motor uretseyms daha cok satarmıs 2. motor alternatifi olarak fln
giymeyenBunu bir tane kurye alsın bende bikini giyer gezerim
Bütün çinlilerin motor parçaları birbirine uyuyor, değil 10 sene 40 sene parçası bulunur bu kadar yaygınlaştıktan sonra artık :cherry:Motor güzel ben beyendim diyorum..
Eski kasa hatları cok hosuma gidiyor benim..
Ön disk olarak gelirse cok daha iyi olur..
Sehir içinde ayagımı yerden keser,Honda olur parcası 10 yıl bulunur..2.Eli iyi gider..
BU MOTORDA SATAR..
Motor güzel ben beyendim diyorum..
Eski kasa hatları cok hosuma gidiyor benim..
Ön disk olarak gelirse cok daha iyi olur..
Sehir içinde ayagımı yerden keser,Honda olur parcası 10 yıl bulunur..2.Eli iyi gider..
BU MOTORDA SATAR..
Bunu bir tane kurye alsın bende bikini giyer gezerim
Bir de bu motor yerli montaj olsaydı fiyatı 2500-2600tl gibi olabilirdi, ithal motosiklet başına alınan 300 dolar vergi olmayacağı için. 2006'da o vergiyi koyduranların da honda ve yamaha olduğu rivayet edilir. Bu motor aslında 3200 liralık motor değil yani, yerli montaj veya olsa ithal motor vergisi olmasa honda da fazla kâr koymasa 2500-2600 lira gibi bir fiyata satılabilirdi. Nijeryadaki perakande fiyatı 627 dolar. Honda eğer nijeryada üretilmiş cb ace'i getirdiyse yaklaşık 400 dolar fabrika çıkış fiyatıyla çinlilere denk bir motor var karşınızda.
ben beğenmedim ama şöyle birşey var çinliler 3000 tl üzerinde satılıyor bunun en azından üzerinde honda yazıyor tek artısı bu
bikiniyi ben hediye edicem sana kanki :queen:
Len yumurta sen alma gider tanga lı alırsın
ahada buraya yazıyorum deli gibi satacak