CB ACE GELMİŞ

125 cc motor 8 beygir olur mu ? honda'da teknoloji tersine işliyor eskiden ne güzel 125 cc titanları 12.5 beygirdi.

Çinlilerde var 97 cc 8 beygir motor cg 100'ler hep öyle ama honda 125 cc'den 8 beygir çıkartmayı tercih etmiş. Nedense vergisiz motor satmayı hiç sevmiyorlar.

Mengü bir ilk yapmışlar. Fuardan ilk görüntüler isimli konuda 97 cc bir cub getirmiş Honda.
Çok şaşırdım doğrusu.

Benzin göstergesi bile yok hadi hayırlı olsun :cherry: seneye honda 125 bace olur ondada km sayacı olmaz sonraki sene honda 125 face olur ondada el marşı olmaz gideeee gidee bir söğüde dayanırlar en sonunda nasılsa :pr:

Göstergeler haric güzel bi motor olmus bence..Beyendim :cat:

dsc8736y.jpg

Hani 5 vites demiştiniz göstergede 4 vites var.

Benzin göstergesi bile yok hadi hayırlı olsun :cherry: seneye honda 125 bace olur ondada km sayacı olmaz sonraki sene honda 125 face olur ondada el marşı olmaz gideeee gidee bir söğüde dayanırlar en sonunda nasılsa :pr:
tespit 10 numara..
suyunu cıkardı iyice
nereden calacagını bilemiyor

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kimse yanlış anlamasın (köylü milletin efendisi)

ama honda kırsal kesimi hedeflemiş yani kısaca köylü motoru! kuryeler almaz, çünkü beygir düşük ve frenaj kabiliyeti disk olmadığı için pek sağlıklı değil. (tork idare eder strok hayli yüksek)
anadoluda yaşlı amcaların ayaklarını yerden kesecek titreşimsiz adı honda bir commuter işte. honda da bir tür gelenek bu

(cub değil)

buyur 1979 cb125

1980HondaCB125SRed01.jpg

Teknik verilerinde 5 vites diyor ama göstergede 4 e kadar var. Yine teknik verilerde disk fren diyor ama kampana var. Bu neyin politikası?

Vay Anam babam ne yani Şimdi honda
Devir saati olmayan,Benzin göstergesi olmayan,4 Vitesli Ön Arka kampana frenli Ve daha bir ton eksiği olacak olan motora 3190 tl fiyatmı çekmiş Vay canına

Not: TATLIHIZ Yazılarını takip ediyorum bu motordan pek beklentin olmasın bu cb125e Nin Malzemeden daha çok çalınmış hali fiyatta vahimm

Teknik verilerinde 5 vites diyor ama göstergede 4 e kadar var. Yine teknik verilerde disk fren diyor ama kampana var. Bu neyin politikası?
Onu siteye yanlış yazmışlar siteye idareten cb125e'nin teknik özelliklerini koyup bikaç veriyi değiştirmişler yanlışlık olmuş. O değil de sağ elcik kumandadan çıkan hiç kablo yok, bunun marş motoru var mı sadece ayaktan mı çalışıyor yoksa ?

anammmm ace facemi olmuş yoksa :queen:

Onu siteye yanlış yazmışlar siteye idareten cb125e'nin teknik özelliklerini koyup bikaç veriyi değiştirmişler yanlışlık olmuş. O değil de sağ elcik kumandadan çıkan hiç kablo yok, bunun marş motoru var mı sadece ayaktan mı çalışıyor yoksa ?
O kadar dikkat etmedim ama ateşleme butonu vardı. Heralde elden ateşleme koymuşlardır o tuşu koyduklarına göre. Eğer elden marş yoksa vay haline. Her çalıştırmada tepikleme :D

Vay Anam babam ne yani Şimdi honda
Devir saati olmayan,Benzin göstergesi olmayan,4 Vitesli Ön Arka kampana frenli Ve daha bir ton eksiği olacak olan motora 3190 tl fiyatmı çekmiş Vay canına

Not: TATLIHIZ Yazılarını takip ediyorum bu motordan pek beklentin olmasın bu cb125e Nin Malzemeden daha çok çalınmış hali fiyatta vahimm

Acaba olurmu dedim..Gene en iyisi ybr arkadas..Bayılak 4000 onada..5 olsa disk olsa giderdi be abi..

Olabilir mengü senin Hyx yapmıslar sanırım bunuda :)

Yarın ögrenicez bi abim gidicekmiş,bakmasını istedim kumanda dügmelerine falan yarın yazarım

sanırım bu depüklemeli calışıyor.
marş düğmesi göremedim :S

bir dahaki seneyede benzin göstergesi koyup fiyatını 1000 TL yükseltirler. çok pahalı bir sistem bu benzin göstergesi motorun maliyetini yarı yarıya etkiliyor bildiğiniz gibi değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar