Çinlilerde var 97 cc 8 beygir motor cg 100'ler hep öyle ama honda 125 cc'den 8 beygir çıkartmayı tercih etmiş. Nedense vergisiz motor satmayı hiç sevmiyorlar.
tespit 10 numara..Benzin göstergesi bile yok hadi hayırlı olsun :cherry: seneye honda 125 bace olur ondada km sayacı olmaz sonraki sene honda 125 face olur ondada el marşı olmaz gideeee gidee bir söğüde dayanırlar en sonunda nasılsar:
http://imageshack.us/scaled/medium/594/dsc8736y.jpg
Hani 5 vites demiştiniz göstergede 4 vites var.
Çok fazla kısmışlar malzemelerden İzzet, yakından görmen lazım. Suratına bi tebessüm oturtuyor o derece. Birde topcase takılmıyor mu buna yaGöstergeler haric güzel bi motor olmus bence..Beyendim :cat:
100-105 km arası 4 yazıyor daha da 5 yok. Hondanın km saatine koyduğu devir çizelgesi var ya oraya bak.Nerde 4 mengu ?
Onu siteye yanlış yazmışlar siteye idareten cb125e'nin teknik özelliklerini koyup bikaç veriyi değiştirmişler yanlışlık olmuş. O değil de sağ elcik kumandadan çıkan hiç kablo yok, bunun marş motoru var mı sadece ayaktan mı çalışıyor yoksa ?Teknik verilerinde 5 vites diyor ama göstergede 4 e kadar var. Yine teknik verilerde disk fren diyor ama kampana var. Bu neyin politikası?
Benzin göstergesi bile yok hadi hayırlı olsun :cherry: seneye honda 125 bace olur ondada km sayacı olmaz sonraki sene honda 125 face olur ondada el marşı olmaz gideeee gidee bir söğüde dayanırlar en sonunda nasılsar:
O kadar dikkat etmedim ama ateşleme butonu vardı. Heralde elden ateşleme koymuşlardır o tuşu koyduklarına göre. Eğer elden marş yoksa vay haline. Her çalıştırmada tepiklemeOnu siteye yanlış yazmışlar siteye idareten cb125e'nin teknik özelliklerini koyup bikaç veriyi değiştirmişler yanlışlık olmuş. O değil de sağ elcik kumandadan çıkan hiç kablo yok, bunun marş motoru var mı sadece ayaktan mı çalışıyor yoksa ?
Vay Anam babam ne yani Şimdi honda
Devir saati olmayan,Benzin göstergesi olmayan,4 Vitesli Ön Arka kampana frenli Ve daha bir ton eksiği olacak olan motora 3190 tl fiyatmı çekmiş Vay canına
Not: TATLIHIZ Yazılarını takip ediyorum bu motordan pek beklentin olmasın bu cb125e Nin Malzemeden daha çok çalınmış hali fiyatta vahimm
Onu siteye yanlış yazmışlar siteye idareten cb125e'nin teknik özelliklerini koyup bikaç veriyi değiştirmişler yanlışlık olmuş. O değil de sağ elcik kumandadan çıkan hiç kablo yok, bunun marş motoru var mı sadece ayaktan mı çalışıyor yoksa ?