Çaylarrrr

Selam abiler, bergamotlu çay olarak bildiğimiz "earl grey" zımbırtısı gibi farklı aromalara sahip çay önerebilir misiniz ?:cherry:

Selam abiler, bergamotlu çay olarak bildiğimiz "earl grey" zımbırtısı gibi farklı aromalara sahip çay önerebilir misiniz ?:cherry:

Farklısını bilmem , tecrübe konuşuyor " AHMAD " (ahmet olsa gerek) silindir teneke kutu olacak , bergamot'un nirvanasına , çay'ın şelalesine varacan.. gerisi heyecan.

Hiçbir şey ile karıştırmadan demlenecek , zaten karışım yapacam deniyorsa marketteki herhangi bir harman çay kullansın , heder rüsva etmesin güzelim çay'ı.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
çaykur vs sadece çayları sevmem...
kıbrıs da yaprak çaylar var...
ceylon, polo... daha 5-6 marka daha var... tadı çok hoşuma gider... her gün sabah akşam demler...
1 yemek kaşığı attım mı koca demlik çay olur... çaykur gibi 3-4 kaşık doldurmaya gerek yok...
gene bergamotlu twinings marka bir çay daha var... sarı kutuda olandan... o da çok hoşuma gider...
tabi bunlar hep kıbrısta :D :cherry:

Aromalı çay sevmem, bitki çaylarından da bir tek kuşburnu ve yeşil çay içerim nadiren. Doğuş filiz çay içiyoruz evde tavsiye ederim. pahalı gelmezse Çaykur Filiz çayın üstüne yoktur.

Mersin İl Temsilcisi
Bergamot sevmiyom.
Sade ve demli olacak bence...
Belki bir tutam kokulu cay, citir citir bir soba :)

İzmitte merkezde bir cafe var orada geçen sıcak beyaz çikolata içtim on numara bişeydi 2 liramıydı neydi bardağı kilosu 40 liraymış..

Beni çaya küçükken içine bisküvi sokmak için işe yarayan birşey olarak alıştırmışlardı.

O sebeple kahvaltıda yarım çaybardakçık içerdim,hiç sevmezdim.kahve çok severdim.

Sağlık problemim olunca kahveyi terkettim.
Çaya başladım:) Artık seviyorum.Benim için içine bisküvi sokulacak basit bir sıvı değil sadece.

- Çaycı, bütün foruma benden çay getir... "iyiyse" 1 bardakda bana. :)

Ronnefeldt in tütsülenmis cayi,vanilyali kirmizi cayi ve mountain herbs olan bitki cayini tavsiye ederim

0km

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmad tea çok iyi

çaykur vs sadece çayları sevmem...
kıbrıs da yaprak çaylar var...
ceylon, polo... daha 5-6 marka daha var... tadı çok hoşuma gider... her gün sabah akşam demler...
1 yemek kaşığı attım mı koca demlik çay olur... çaykur gibi 3-4 kaşık doldurmaya gerek yok...
gene bergamotlu twinings marka bir çay daha var... sarı kutuda olandan... o da çok hoşuma gider...
tabi bunlar hep kıbrısta :D :cherry:

Ben de Kıbrıs'tayım. En kısa sürede deneyeceğim :)

Arkadaşlar bu dediğiniz çaylar nerde satılıyor.
Benim bildiğim tek çay bildiğimiz siyah çay,ıhlamur,kuşburnu birde sayılırsa oralet :) vanilyalı tütsülenmiş bergamot neymiş vay canına:)
Şu konuda kendimden utandım millet neler içiyor.
Bizim evde her sabah bildiğimiz çay demlenir annemle konuşucam artık vanilyalı tütsülenmiş bergamot çayı yapıyoruz yasalar değişti dicem.

Benim bildiğim tek çay bildiğimiz siyah çay,ıhlamur,kuşburnu birde sayılırsa oralet :) vanilyalı tütsülenmiş bergamot neymiş vay canına:)
Bizim evde her sabah bildiğimiz çay demlenir annemle konuşucam artık vanilyalı tütsülenmiş bergamot çayı yapıyoruz yasalar değişti dicem.

https://www.tea-excellence.com/

Bizi gören de İngiliz kraliyet ailesinden sanacak :cherry: Şaka bir yana her konuda farklı şeyleri keşfetmek güzel oluyor :cat:

Vay anasını, fırsat ürünü 50gr çay 30TL. Yok ben keşfetmekten vazgeçtim, Çaykur'dan şaşmıcan.

adamlar dunyanin cesitli bolgelerinden topluyor gelmesi etmesi gumrugu falan derken boyle oluyor ben bardak poset olanlarindan aliyorum genelde uygun oluyor ve montain herbs olan cay kis aylarinda vazgecilmezim oluyor tadi kisin bogazlarimi cok rahatlatiyor zaten gune icmeden baslamiyorum diyemem ama arada keyif amacli iciyorum

Bergamot çayı bı tuhaf yapıyor sanki yağ gibi oluyor , en temizi az bı tomurcuk dayan filiz çaya .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar