Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam motor kullanmaya yeni başladım 1 ay kadar oldu mondial 125 kt var sizce ii etmişmiyim başlangıç için motordan fazla anlamam daha yeni aşık oldum bu tutkuya neler önerirsiniz.
Oncelikle aramiza hosgeldiniz :rendeer:
125'lik motor baslangic icin iyidir, insallah kazasiz belasiz surersiniz motorunuzu.
Tekrar tekrar yazilmasindansa, bu basligi incelemenizi tavsiye ederim. Burada bircok kimse fikir belirtti, sıkılmadan hepsini okumaniz iyi olacaktir.
Kazasiz belasiz surusler :cat:
hoşgeldin.:rendeer:
motor olayını iyice çözene kadar kullan makinanı.büyütmek için hazır olduğunda(hem teknik hem maddi yönden)değiştirebilirsin.
keyifli sürüşler.:bounce:
Hoşgeldin, 125kt çinliler arasında oldukça memnun kalınan bir model benim kuzende var uzun süre artçı olarak dolaştım. Forumdan Gültekin arkadaşımızda var kendisi motorunu pek sever, sana detaylı bilgi verebilir.
sağolun yaw ii etmişim nladım şuan motorumdan uzaktayım öğrencilik naaparsın* zati 40 km yi geçmiyorum kask kullanıyorum motora binince ama burda çok güzel şeyler öğendim daha önce arkama artçı almıştım ve nekadar tehlikeli bi iş yaptğımı öğrendim iice tecrübe etmeden almıcam artık gerçekten bu forum çok yararlı çok teşekkürler aşkım iice büyüyor yarına hemen ehliyete başvuruyorum
hoşgeldin foruma umarım kalıcı ve katılımcı olursun. başlangıç için kt 125 güzel ama. benim naçizane fikrim başlangıcta ybr12 veya CBR125. ama tercih senin....
Selamm aramıza Hoşgeldin Katılımcı Olman dileğiyle ...Mondıal 125kt Başlangıç için süper motor Çin malı içinde ıyı Cokta tutulan Motor Allah Kaza Bela vermesin
Allahım Banada nasıp edersin İnşallah... ::sm_smile
herkese teşekkürler kaskım var fakat diğer kamuflajlarım yok sitede aradım fakat böle bir başlık bulamadım onlarıda almak sitiyorum istanbula yakın biyerde otruyorum bilfiğiniz biryer varsa sölermsisnizyada bu işi yapan biri varmı burda
aramıza hoşgeldin 125'lik moorla başlamana çok sevindim bende mondial 125kt kullanıcısıyım herkes çin malı diye hor görsede harika motor bilgi lmak istersen msnde bilgi verebilirim
herkese teşekkürler kaskım var fakat diğer kamuflajlarım yok sitede aradım fakat böle bir başlık bulamadım onlarıda almak sitiyorum istanbula yakın biyerde otruyorum bilfiğiniz biryer varsa sölermsisnizyada bu işi yapan biri varmı burda