Çayelinden Yukarı (24.04.2011)

content.php

Bende sisli havada çektiğiniz yaşlı amca fotosunu çok beğendim, bir kompozisyon çalışması var adeta, gizemli bir şeyleri anlatıyor sanki, paylaşım için sağolun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler, keyifle izliyorum gezilerinizi. Bu seferkinde de çok güzel kareler yakalamışsınız.

cayeli

çok şahane bir yere gitmek istemişsiniz. Tokatada bekleriz Tozanlı vadisini görmeniz lazım :cat:

şehmuz, evet ben de o fotoğrafı çok beğendim. çok gizemli bir foto oldu. o adam da çok gizemliydi zaten,fotoğrafın üstüne yazmıştım durumu. keşke diyorum yemeğe davet etseydim adamı, adamın elinde de ekmek vardı, ama tipi felan da çok ilginçti, bayağı teretdütte kaldım, adam birşeyler söylemeye çalıştı ve uzaklaştı, uzaklaşırken de ben bu pozu kaçırmadım tabi, gerçi izin almadım , pek etik olmadı ama dayanamadım çektim, bazen böyle oluyor:)

potitocuk , teşekkürler

harika olmuş yine. bir fındıklı gezisi isteğinde bulunmak istiyorum burdan. :) hatta yaylaya kadar yol yapıldı, güzel manzaralar yakalarsın eminim :) köyümü özlediğimden, resimlerini görmek istediğimden değil, senin için diyorum :p

twona, teşekkürler
Toex, neresi o dediğiniz yer. fındıklıya girmeden sağa dönen yoldan mı gidiliyo. bu arada, daha da kar var dağlarda. pek yukarı çıkılmıyor.

sağolun, elimizden geldiğince geziyoruz işte imkanlar dahilinde, size de bol gezmeler

harikasınız ya süper gezi olmuş tekerinize sağlık.. fotolar süper heleki son foto mükemmel..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar