blackbird le mi? , benim motoru da arkaya bağlasana :mrgreen: nasıl olsa kamyon bile çeker o motor...
O tatlı virajlar gerçekten güzel... Biz o virajlara ulaştığımızda hava kararmıştı , ışık da yok o yolda , Emre arkadaşım bir U dönüşünü kestiremeyip düşme tehlikesi geçirdiValla kızmasın ama görüntüsü çok komikti :mrgreen:
Benim temassızlık yüzünden kırpan sağ farım sonucu; yol boyunca karşıdan gelenlerin selektör sanması üzerine , ben de bol bol selektör yedim o biraz kötüydü :mrgreen:
evt blackbirdle gitcem hava iyikene rodajı bitirim diyorum ama ilk bahar gelsinde
yavaş yavaş gezileri planlamaya başlayalım![]()
blackbird le mi? , benim motoru da arkaya bağlasana :mrgreen: nasıl olsa kamyon bile çeker o motor...
O tatlı virajlar gerçekten güzel... Biz o virajlara ulaştığımızda hava kararmıştı , ışık da yok o yolda , Emre arkadaşım bir U dönüşünü kestiremeyip düşme tehlikesi geçirdiValla kızmasın ama görüntüsü çok komikti :mrgreen:
Benim temassızlık yüzünden kırpan sağ farım sonucu; yol boyunca karşıdan gelenlerin selektör sanması üzerine , ben de bol bol selektör yedim o biraz kötüydü :mrgreen:
Öncelikle paylaşım için teşekkürler..
Koyulacivert ;bu arada senin motosiklet cidden cruıser mış yav,ben başka bir modelle karıştırmışım![]()
Bu arada o hamburgerlerin hepsini yediniz mi,Görkem hiç göstermiyor da:mrgreen:
Öncelikle paylaşım için teşekkürler..
Koyulacivert ;bu arada senin motosiklet cidden cruıser mış yav,ben başka bir modelle karıştırmışım![]()
Bu arada o hamburgerlerin hepsini yediniz mi,Görkem hiç göstermiyor da:mrgreen:
ya demiştim sana :mrgreen: sen corvus diye bi modeli var onunla karıştırdın :rendeer:
adanalı;506597' Alıntı:Paylaşımınız için teşekkürler.Bu arada gerçekten ADANA'ya gelecek olursanız çok memnun oluruz.Diğer ADANA'lı arkadaşla birlikte sizleri ağırlamaya çalışırız Mesela meşhur ve sadece adanada yiyebileceğiz lezzette adana kebabı,şalgam suyu,ve adanaya özgü buz gibi(zaten buzdan yapılır)bici-bici.boşverin o hamburgerleri sonuçta fast food.Bu arada emre kardeşime birşey sormak istiyorum?Bende 1-2 aya kadar dorado/corvus almk için girişimlerde bulundum.bayağı da araştırdım.yani anlayacağın kafaya koydum.bu konuda senin duyum ve fikirlerin nedir?yardımcı olabilirsen sevinirim.
Bizim plan belli , Izmir üzerinden Akdeniz turu , hemi de kamplı :bounce: