Çay Içmeye Kerpe'ye Giden Manyaklar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@ adanalı --- benim motor poseidon ben çok memnunum hiç sorun çıkartmadı çok şükür... corvus u da kullandım o da süper... daha detaylı bilgiye dorado topiklerini okuyarak ulaşabilirsin.. bu arada adana ya da geliriz o kadar gelmişken teklifler süper :queen:

@ necdet --- necdet abi sen diyosun benim rotam bu benden çaldınız diye ama senin benim farkeder mi yahu? beraber gideriz... sen biraz hızlı gidersin o motorla ama... napalım arkandan arkandan :mrgreen:

vallah ilk cezayı yedikten sonra yavaşlarım söz:queen:

yok ben dyorum halatla bağlarız 10'umuzu superkarakuşa , hepimizi çeker :queen:
Benzinden tasarruf :bounce:

Ya necdet abi bugün servise götürdüm motoru , blackbird'in üzerine oturdum da bi , o motoru kullanmak her babayiğidin harcı değil yaw... üstüne bile zor çıktım valla :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok ben dyorum halatla bağlarız 10'umuzu superkarakuşa , hepimizi çeker :queen:
Benzinden tasarruf :bounce:

Ya necdet abi bugün servise götürdüm motoru , blackbird'in üzerine oturdum da bi , o motoru kullanmak her babayiğidin harcı değil yaw... üstüne bile zor çıktım valla :cherry:

gorkemcim bende 7ay önce cbf500aldığımda blackbirdü görmiştüm kendime dedim bu tür motora hayatta binemem şimdide aldım bakalım perşembe ilk test sürüşleri yapacam allah nasip ederse ve sizinle burada paylaşacam:)

gorkemcim bende 7ay önce cbf500aldığımda blackbirdü görmiştüm kendime dedim bu tür motora hayatta binemem şimdide aldım bakalım perşembe ilk test sürüşleri yapacam allah nasip ederse ve sizinle burada paylaşacam:)

sadece resimlerini paylaş abi görkem e veriyim falan deme :queen:

GüzeL Gezi OLmuş Dostum Emeğine SağLık Bende Sakaryadayım 1 Saat Sürüyor Sakaryadan Kerpe Kazasız SürüşLer DiLiyorum Hepinize YoLunuz Ve Farınız Herzaman Açık OLsun....

Anaa hortlatılmış başlık :sunny:

Teşekkürler fırtına arkadaşım :king:

valla hortlamış başlık... iyi ya nostalji oldu :mrgreen: yanlız bu nostaljiden muazzez ersoy un haberi var mı? zira kendisi nostalji rekortmeni :queen:

hortlatanlar sağolsun ben görmemiştim iyi oldu yaza bende gelibilirim sizle tabi benim izin zamanıma göre olması lazım

/

Emre ve Onur
onuremre2kv9.jpg
l]

Ya bu sağdaki arkadaşı görünce aklıma Recep İVEDİK geldi...:queen:

http://www.youtube.com/watch?v=V7eMYwzZ32U

:p

iyi iş bee. onca yolu git çay iç gel. kesinlile manyakça...:mrgreen:

harbi helal olsun...bence motor sevdası askerlik gibi...mantık aramıyacaksın abi bizde...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar