Çay Içmeye Kerpe'ye Giden Manyaklar

Evet arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız gibi geçen Salı (21 Kasım) tem otoyolu üzerinden İzmit güzergahını izleyerek Kerpe'ye gittik. Aslında bizim amacımız gezip görmekti ama dondurucu soğuğu ve çok erken kararan havayı hesaba katmamışız, ayrıca Kerpede kış sezonu olduğu için çok ıssızdı. Biz de çay içtik , maç izledik ve döndük... Ama güzel macera oldu , birkaç saatliine şehir stresinden kurtulmuş olmuştuk... İşte motorlarımız:
-Cbr125R
-Dorado Poseidon

kerpeda9.jpg

Gezi öncesi buluşma noktası olan Carefour'a giderken:
istanbulxe1.jpg

Ve yollara düştük:
kerpe10ns8.jpg

Ilk mola yerimiz: Izmit Burger King... Bayağı da acıktık (daha doğrusu ben)
montaj2he1.jpg

Emre arkadaşımız:
kerpe12wg1.jpg

kerpe9pg2.jpg

Emre ve Onur
onuremre2kv9.jpg

Enerji gerek tabi:
kerpe13ve2.jpg

Neyse uzatmayalım , en sonunda kerpeye vardık... Ama hava bayağı kararmıştı:
kerpe14zd2.jpg

Donduğumuz için ilk işimiz bulduğumuz ilk yere girip çay içmek oldu...
Işte çay içip, maç izleyip eldivenleri kuruturkenki biz:
kerpe15zc5.jpg

kerpe5fp3.jpg

Ve sonunda bize dönüş yolu görünür...
kerpe3tf9.jpg

Gazi olan sağ far ampulum...
yarmfarcq1.jpg

00:30 civarında döndük Istanbula... Iliklerimize kadar donmuştuk yolda , hatta bir ara mola yerine çekip dans etmiştik... Sadece benzin parasıyla çıktığımız yolda ben 1.5 depo benzin harcadım... Yaklaşık 375 km yol katettik(sanırım)... Zaten bütün benzini gidiş yolunda harcadık. Dönüş yolundaki yoğun sis , dondurucu soğuk ve karanlık sebebiyle yavaş gittik ve motorlar benzin yakmadı bile... Işin özeti sıradan bir Salı gününü dolu dolu yaşadık . Şayet güzel bir gezi oldu , her ne kadar bir çay için Kerpe'ye gitmiş olsak da...

Işte bu da nereye gittiğimiz... Kerpeyi bilmeyenler için:
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=...41.158754,30.184851&spn=0.054863,0.135098&t=h

Her deliye bir enduro kampanyası yapmak lazım :) Tebrikler, arada deli olmak güzel oluyor :cat:

"Her deliye bir enduro kampanyası "
Hahaha çok güldüm... teşekkürler :mrgreen:

haftaya da akşam çayına Adana'ya bekliyoruz itiraz istemem :mrgreen:

@Tequ

Yaza müsait misin??? Akdeniz turu var da... :mrgreen:

@T_uruncu

90 kurtarmaz mı?? :mrgreen:

valla ne geziydi be g..müz dondu ama iyi oldu...:mrgreen: evde oturup o salı gününü hatırlanmaz şeklide yaşayacağımıza macera yaptık...:cat: yaza akdeniz turu var (kamplı) ona herkesi bekleriz... :rendeer:

teşekkür ederiz...
oyy valla souk souk iyi olur yaza Tequ... :mrgreen:

bidahaki geziye sabah 6:30'da çıkalım :D

Hatta Adanaya özgü bicibici-karsambaç kültürümüz vardır buzz gibi efil efil :p

@ GörkeM --- bi daha ki geziye gerçekten erken çıkalım ne bu ya bölye saat 2 de geziye mi çıkılır :queen:

@Tequ --- güzel tekifin için sağol değerlendirilicekler arasına aldık :mrgreen: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ayıboluyo ama insan gitmeden bi haber verir cıkcıkcık...

ahhh ahh

az kaldı şafak 17

17 gün sonra kavuşuorum motoruma. duygusal konuları halletcem de :) hala karar veremedim ne alacaıma

bi karar versem direkt alcam ama işte bakalım yapcaz bişiler elbet ama parayı elime aldıım gibi gidip bakıcam beğencem ve alcam okadar

darısı başıma darısı başıma

TEBRİKLER ARKADAŞLAR

AH AH KEŞKE BENDE ESKİSİ KADAR ÖZGÜR OLABİLSEM,MESİ SAATLERİM 7 GÜN 24 SAAT MALESEF ,keşke bende böyle tatlı kaçıklıklar yapabilseydim
tekerinize sağlık ama dikkat edin hipo thermya yakalanmayın termal içlik alın hiç üşütmüyor bilginize

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynı manyaklardan Samsun'da da var

Bu adamlar çay içmeye, gece vakti Samsun'dan Ordu'ya giderler yolun bitmesine 2 km kala bu arızalılardan birisi takla atar bacağını kırar. çay bile içemeden geri dönerler.

Ertesi gün geriye kalan manyaklar bu sefer aksi istikamete Sinopa gece vakti buz gibi havada yola çıkarlar ve Sinop'a burunlarından sümükler akarak varır, çaylarını içer hop diye motorlarına atlar zaiyatsız olarak geri dönerler:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar