bahadinli geç oldu biraz çok geçmiş olsun.:rendeer:
gecmis olsun kardeş arkadaşın la san bişi olmaması sevindirici yeni 350 stil indehayırlı olsun:cat: :cat:
geçmiş olsun. Allah acil şifalarversin. insanlığın ne olduğunu unutanları Allah aramızdan eksik etsin
Geçmiş olsun inşallah en kötü kazan bu olur ve birdaha böyle olaylar yaşamazsın. Boşver motor önemli değil sana birşey olmamış ya. Olacağı varmış. Sonuçta 2 saniye geç gitsen o adamla denk gelmeyecektin.
çok geçmiş olsun kardeşim, inan trafikte kendi tecrübesizliğimden değilde bu tür yaratıklardan korkar oldum.
gecmis olsun yaa uzuldum..![]()
geçmiş olsun hacı bundan sonra daha dikkatli olalım...
kardeşim şimdi okudum ve çok üzüldüm sen motosikleti mersinden sapa sağlam kazasız belasız getir bir şeref.. yüzünden şehir içinde kaza yap olacak iş değil allah beterinden korusun
Geçmiş olsun yeğenim, :rendeer: Allah sevenlerine bağışlamış. inşallah tez zamanda iyileşirsin/iyileşirsiniz. Bir doktora filan görünmedin galiba, o kadar ağrı sızı... bence bir görün.
Bahadinli, sevk'in ne zaman, acemi birliğin bellimi?
Kaza haberlerinden sonra gaz veremez oldum, Artık Düsturûm; ''Deve yavaş gider, hep gider oldu'' inanın daha zevkli oluyor.
geçmiş olsn abii,sana bişey olmamış ya ucuz atlatmışsın...
geçmiş olsun dostum yaale:
yok devrem 21 inde çıkacağım yazıyordu daha gidemedim:cat:
Geçmiş olsun daha dikkatli olmak lazım arabaların hatasını da tolere etmemiz gerekebiliyor bazen
Gecmiş olsun üstadım. Allah kazadan beladan esirgesin. Ama sadakayı ihmal etmeyelim. Böyle zamanlarda cok işimize yarıyor. Cakıllar zaten basımızın derdi bir de dikkatsiz dört tekerler eklendimmi böyle istenmeyen olaylar oluyor.
Tekrar geçmiş olsun.