CaValİeRe arkadaşımızın dualarınıza ihtiyacı var.DUALAR KABUL OLDU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah acil şifalar versin ne diyelim...bu insanlar (birini ezip kaçanlar zaten insan deil ama artık her neyse) ne türk olmaya ne de müslümanlıga hiç yakışmıyorlar...Otomobil kullanıcıları da artık bizi bisiklet zannetmekten ne zaman vazgececek bilmiyorum...heralde onlarında şöle bi iki saat trafikte ilerleme mücadelesi vermesi lazım...tekrar allah acil sifalar versin...Tanımadıgı biri için bunları ceken biri çoğu kişinin cok önemli zannettigi bi sürü şeyden daha önemli bişiye sahiptir...O da İnsanlık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok buyuk gecmiş olsun. Allah acil şifalar versin ve ailesine, dostlarına,sevenlerine bağışlasın.
Allah tüm motorcu arkadaşlarımızı korusun. Umarım en kısa sürede aramıza döner..

Umarim bir an önce kalici bir durum olmadan sagligina kavusur!

Lütfen dikkatli olun arkadaslar!

Arkadaşlar dualar işe yaradı çok şükür.

YASİN KARDEŞİMİZ ARTIK KONUŞUYOR.
bugün babası ve birkaç kuzeni girmiş yanına.
gözlerini açıp "benim burada ne işim var" demiş kardeşimiz.
hatta yapılan bir kaç espiriye de tebessümle karşılık vermiş.
şuurun açılma sebebi ilacın verilmemesine bağlanıyor.
ama ateşi yükseldiği için tekrar ilaç verilerek ateşi düşürülmüş
ve dinlenmeye bırakılış.
sonuç olarak gerçek şu ki.
YASİNİMİZ BİZİ BIRAKMADI

şu mübarek günler için ALLAH acil şifalar versin. tanımam ama çok üüldüm. dualarımız sizinle :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En içten duygularımla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum arkadaşımıza.....
inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur......

Allah'tan acil şifalar diliyorum.

ODUNCU arkadaşımızın yazısı, durumunun iyiye gittiğini gösteriyor. Buna çok sevindim.

İnşallah en yakın zamanda daha da iyiye gider ve ayağa kalkar. Dualarım kendisiyle.

cokk gecmıs olsun
isallah bir daha kaza bela gormez bır an once motoruna ve bıze tekrar gerı doner
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

CaValİeRe
Bir kez daha hayata döndüm, ve yazılanları gördüğümde bunun sebebini anladım. Dualar beni tekrar çekip çıkardı hayata. Aranızda olmak anlatayacağım kadar güzel. Herkese teşekkür ediyorum...

Cebim: 0 536 926 60 61

Henüz yatağa bağlıyım. 3 aydan ziyade ayağa kalkmadığımdan kas diye birşey kalmamış ayaklarım beni taşımıyor. Kırıklarım da henüz kaynadığından tedirginim. Kolumu kullanamıyorum, sinirler kopmuş ve duyusu yok. Bir daha motora binebilir miyim bilmiyorum ama buraya yazabilmek güzel.

Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yasin bey büyük geçmiş olsun.motorcu dayanışmasının en sağlam örneklerinden biri oldunuz.bir başka motorcunun failinin plakasını almak uğruna kendi hayatınızı tehlikeye atmak her baba yiğidin harcı deildir.keşke bu yaşananlar hiç olmasaydı ama artık yapacak bişe yok.hayatta olmanız ve iyleşip sevdiklerinizle uzun bi ömür geçirmeniz dileğimiz.
tekrar geçmiş olsun:rendeer:

çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar