CaValİeRe arkadaşımızın dualarınıza ihtiyacı var.DUALAR KABUL OLDU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmesini dilerim..
Ailesi ile görüşebilen varmı acaba?
Bizim yapabileceğimiz birşeyler var mıdır?

Tüm yazılan ve yazacak olanların bütün iyi niyet dileklerine katılıyor, insanlık örneği için kaza yapan cavaliere arkadaşımıza bir an önce sağlığına kavuşmasını, tanımasam da aramızda olmasını, Yüce Allah'tan bu mübarek günler hatırı için diliyorum.

İnşallah en kısa sürede tam sağlığına ulaşır. Allah'tan acil şifalar dilerim. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun arkadaşlar.

dualarımız seninle cavaliere,allahın izniyle iyileşeceksin inşallah

CaValİeRe arkadaşımıza en içten dileklerimizle geçmiş olsun. Allah en kısa sürede tekrar eski sağlığına kavuşmasını nasib etsin. İnşallah felç gibi bir durum söz konusu olmaz.
motosiklet sevenler camiası olarak tüm dualarımız seninle CaValİeRe
hiç kimsenin kazalara maruz kalmamasını diliyorum

bizim motorcular aslan gibidir birşey olmaz allahın izniyle ayağa kalkacaktır ben inanıyorum arkadaşlar lütfen dikkatli olalım canımız değerli lütfen yeri ve zamanına göre hız yapmaya çalışın düşünerek hareket edin kimse üzülmesin :cat: biz kimsenin kötülüğünü istemeyiz ama dikkatli olalım

lütfen bizi terketme arkadaşım tanrım acil şifa kardeşimize lütfen lütfen neolur onu sevdiklerine bağışla lütfen allahım lütfen :salut: :salut: :salut: :salut:

Acil şifalar , Ailesine sabırlar diliyorum . Gelişmelerden haberdar olmak isterim.

Motosikleti
Su Motoru
Allah acil şifalar versin, umarım biran önce ayağa kalkar ve eski sağlığına kavuşur. Allah hepimizi böyle olaylardan korusun ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah acil şifalar versin Allah hepimizi korusun arkadaşlar :rendeer: :salut:

allah acil şifalar versin inşallah korkulan olmaz ve tez zamanda ayağı kalkar :salut: :salut:

Allah acil şifalar versin, inşallah biran önce aramıza katılır. allah hepimizi bu tip kazalardan korusun

Arkadaşımıza çok geçmiş olsun, eski sağlığına en kısa sürede kavuşur inşallah,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar