catalca köylerinde biraz gezdik

catalca köylerinde biraz gezdik(düzeltilmiş hali)

arkadaşlar 14,04,2007 cumartesi çatalca köylerinde biraz gezdik aslında niyetimiz çadır kurmaktı ama geceleri soğuk oluyor diye ileri bi tarihe erteledik.öyleden sonra 15:00da avcılardan çıktık ve ufak ufak hadımköyden yelirbayır ve örcünlünün girişinde bikaç resim çektik
videoresimleri017xa4.jpg
[/URL][/IMG]bu arkadaş ve hanımlar.
videoresimleri019tf2.jpg
[/URL][/IMG]burda ben(sağdaki ayıcık)hanım vearkadaşım(büyük ayıcık:cherry: )ordan devam ettik ve 40dakka kadar sonra yazlıköye geldik terkosa çadırları burda kuracaktık
videoresimleri021en9.jpg
[/URL][/IMG]
videoresimleri024et5.jpg
[/URL]
videoresimleri023wd5.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]burda bir saat kadar dilenince yola koyulduk hedefimiz ormanlı:cat: ama mağlesef herzaman işler yolunda gitmez:pr: arkadaşın lastiğ patladı
videoresimleri028we8.jpg
[/URL][/IMG]ama neyseki dayenice köyünde lastikçi varmış bu bizim için iyi oldu
videoresimleri030yh9.jpg
[/URL]
[/IMG]lastiği takıp yola çıkmamız yarım saatimizi aldı ve devam ettik ama ne yazıkki ormanlıda resim çekmeye unutmuşuz sadece video çekmiş hanım.ama neyse ilerki haftalarda kampa giderken sizlerdende gelen olursa daha iyi olur akşam ateşin başında bol bol sohbet eder içkilerimizi yudumlarız.:cherry: arkadaşlar bu sefer başardım galiba resimleri.:queen: neyse yavaş yavaş orenicez:cat:resimler biraz bozuk çıkmış ama onun sebebini bilmiyorum vıdeo kamerayla çektik aslında çok net çekiyo ama anlamadım niye böyle oldu.:silent:
videoresimleri020ag9.jpg
[/URL][/IMG]şimdilik bukadar arkadaşlar.

Son düzenleme:
saoasın paylaşım için de resimler çıksaydı daha iyi olacaktı ya yanlış link

koymuşsun diğer linkleri dene bide doğru inki öğrenmek için de sayfa önizlemesi

yaparak bulabilirsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel yerleri dolaşmıssınız

resimleri eklerken http://imageshack.us/ adresine gir

1- gözattan remini sec ve ac tusuna bas
2- resize image? kutusunu işaretle
3- bu kutucugun yanında ki seceneklerden 640x480 i sec
4- host it e bas
5- resimlerin linkleri birazdan sayfaya gelecek linkler geldiğinde
6- resmin altındaki hotlink for forums (1) in yanındaki linki mausla sag tıkla ve kopyala yı sec
7- sonra mesaj bölümüne mause sag tıkla yapıstır d ve cevabı gönder resim cıkacaktır

çatalca köyeleri diyince ayrı bir merakla girdim ama:pale:
resimler....

dostum deer_152 çok sağol sayende resim koymasını örendim.ilerki haftalarda yine yazarım gittikçe.aslında durum müsait olursa bulgaristana gidersem oralarda bol bol resim çekip sizlerle paylaşmak isterim.

ne demek merakla bekliyoruz resimlerini rüzgarın eksik olmasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Uçanteneke kardeşim, hadi kendine "ayıcık" dedin de insan arkadaşına "büyük ayıcık" der mi yahu :) Sorum şu 1 ve 2. resimde arkada görüenn bina nedir abi?

gectıgımız hafta eşimle birlikte bizde çatalca üzerınden tekirdağ saray a gitmiştik birkac tanede resim bizden olsun :=)

çatalca yolu uzerınde antık koy e ugradık bu köy bıraz gerı kalmıs bı köy ulaşımı hala deve ile gerceklestırıyorlar :=)
şaka bı tarafa doga ıle iç içe mukemmel bı restaurant yapmıslar

eşim deveyı cok sevdı cok mutlu oldu görunce

bi ara istanbul a gerımı donsek saray a devam mı etsek dıye tereddutte kaldık sag taraf istanbul yönü sol taraf saray yönü :=)

ve sonunda kararımızı verip saray a varıyoruz :=)

Son düzenleme:
Uçanteneke kardeşim, hadi kendine "ayıcık" dedin de insan arkadaşına "büyük ayıcık" der mi yahu :) Sorum şu 1 ve 2. resimde arkada görüenn bina nedir abi?

dostum sağol yorumların için
biz arkadaşla biraz gabari fazlalığımız olduğu için kızmayız bize(ayıcık) denmesine.o arkada görünen bina ikinci dünya savaşından kalma ağır makineli tüfek mevziğisi bunlardan çok var buralarda yani trakya bölgesinde.

Guzel gezi olmus.

Lastik patlamasida yanina extra macera olmus size =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar