castrol power 1 racing 10w-50 yag satan yer arıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu işyerimin yanı, aldık koyduk bile motora, bazı arkadaşlar hala bulamazsınız diyor :) pazarlama yapmaya çalışıyor, inanmayan gider bakar :)

iş yerın nerde onuda yazssaydın alırdım en azından

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

yardımcı olmaya calısan tum arkadasalara tesekkurlerımı sunarım saolun:cat:

iş yerın nerde onuda yazssaydın alırdım en azından

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 ----------

yardımcı olmaya calısan tum arkadasalara tesekkurlerımı sunarım saolun:cat:

İşyerim Banka maalesef :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Vallahi ben de Bostancı sanayidekini söyleyecektim, bakıyorum herkes haberdarmış en uygun fiyatlı mağazadan. :) Ayrıca evet, orjinal Repsol de var burada. Repsol'ün 4 litreliği 65 TL olması lazım.

Evet 4 litreliği motosiklet yağı, 4 litrelik ambalajdan alınca fiyat daha hesaplı oluyor.:cat:

peki bu 4lt olan bidonun üzerinde 1lt deki gibi motosiklet resmi varmı ?

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
peki bu 4lt olan bidonun üzerinde 1lt deki gibi motosiklet resmi varmı ?
kesinlikle oto için mi moto için mi

yok hemşo 10 50 sini bulmak zor bp ıstasyonlarında bulursan sen al hesaplasırız :):) bostancı adresındekı yer ıyıymıs 4 lt 70 canavar gıbı

kesinlikle fiyat iyi bende 10-50 kullanıyordum bahcelıevler unverdı duragının yakınındakı bp de var 10-50

elf 10-60 tavsiye ederim

http://www.sahibinden.com/elf_sport_4_campione_10w_60_1_litre-34WQQaXQQ22518845WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Motosikleti
bende bi ara ybr ye koymuştum ozamanlar 6 ay önce 1 lt 24 tl civarıydı

bp lerin çogu bi haber bu yaglardan,ben tesadf gebze sanayi yolu üzerinde castrol bayinde buldum geçen hafta 10.50 ..16 tl di 15 e aldım:) param olaydı alacaktım bi kaç tane ..inş sürekli getirir..

Motosikleti
bp lerin çogu bi haber bu yaglardan,ben tesadf gebze sanayi yolu üzerinde castrol bayinde buldum geçen hafta 10.50 ..16 tl di 15 e aldım:) param olaydı alacaktım bi kaç tane ..inş sürekli getirir..

valla sen bedava almışsın ist. şehir içinde fiyatlar katlıyor hele hele motosiklet yağı dedinmi zevki işe giriyor al gülüm ver gülüm :cat:

fiyatını duyunca bende şaşırdım küçük bi dükkan castrol un bütün yagları mevcut,çok bilinmeyen bi yerde ama sayemde en az on müşterisi olmuştur duyan almaya gidiyo.:)

Motosikleti
fiyatını duyunca bende şaşırdım küçük bi dükkan castrol un bütün yagları mevcut,çok bilinmeyen bi yerde ama sayemde en az on müşterisi olmuştur duyan almaya gidiyo.:)

demekki diğer yağlarla aradaki fiyat farkı istanbulda keyfi koyuluyormuş:pr:

kesinlikle keyfi ..ben shell kullanıyordum kaç senedir her istasyonda degişik fiyat,hatta bi shell de 20 tl lik vsx full sentetik yagı 12 tl ye bir sene kullandım,hatta kaşınıp sordum bu fark neden diye bizde böle dediler,gelişi neyse artık bunlara..

4 litrelik yağın kalan kısmı bozulmaz mı peki? Kapağın altındaki jelatini açınca bozulmaya başlıyor diye biliyorum ben???

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar ilginize teşekkürler ediyorum aramış oldugum yagı sonunda buldum :):) kadıköy hasan paşada ana bayisi var castrolun 1 litre aldım 23 tl orda calısan arkadaş bu yagların yan sanayisini cıkarıyorlar dedi dıkkat edın dedı castrolun bayılerınde orjınalını bulursunuz ama baska yerlerden alırsanız kapagına dıkkat edin yagı ters cevırın jelatını duserse yan sanayıdır dedı sizde dıkkat edın arkadaslar ucuz dıye dandık yag almayın :):) saygılar hörmetler

arkadaşlar ilginize teşekkürler ediyorum aramış oldugum yagı sonunda buldum :):) kadıköy hasan paşada ana bayisi var castrolun 1 litre aldım 23 tl orda calısan arkadaş bu yagların yan sanayisini cıkarıyorlar dedi dıkkat edın dedı castrolun bayılerınde orjınalını bulursunuz ama baska yerlerden alırsanız kapagına dıkkat edin yagı ters cevırın jelatını duserse yan sanayıdır dedı sizde dıkkat edın arkadaslar ucuz dıye dandık yag almayın :):) saygılar hörmetler

Dediğim yer Castrol bayisi idi zaten :wiinkk:

GKN

Hasanpaşada nerde var castrol bayisi, gitmeyelim boşuna bostancıya?

1 kere gitmiştim Gökhan, hayal meyal hatırlıyorum ama, Mototal'ın karşı sırasında, çevreyoluna paralel yan yol üzerinde, Fikirtepe'ye doğruydu yanlış hatırlamıyorsam. Oradaki motorculara sorarsan tam tarif ederler zaten. Ben yanılıyor da olabilirim.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
1 kere gitmiştim Gökhan, hayal meyal hatırlıyorum ama, Mototal'ın karşı sırasında, çevreyoluna paralel yan yol üzerinde, Fikirtepe'ye doğruydu yanlış hatırlamıyorsam. Oradaki motorculara sorarsan tam tarif ederler zaten. Ben yanılıyor da olabilirim.

dogru hatırlıyosun ben karsı tarafta oturdugum için tarif etmekte güçlük çekıyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------

aydın motoru bılıyomusun o sokaga gırmeden once döner kavsak var ordan yukarı cıkarken sagda 50 - bılemedın 100 mtre falan yukarda

http://www.otosever.com.tr/?urun-539-CASTROL-POWER-1-RACING-4T-10W-50-MOTOSiKLET-YAGI.html

Kadıköy Suzuki bayisindede bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar