Castin bibır seçme mal fan =)

arkadaş okadar ünlüler denk geliyorum ben tanımıyom kendilerini tanıtıyolar işim icabı o zaman hatırlıyorum sonucta insan şu dünyada canından çok sevdigin kişiyi kaybetsen biran evel defnedip uzakalaşmak istersin :salut: peee sevgiymiş hayranlıkmış ..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
işte medeniyet dedikleri bu
ot yiyen sığır sürüsü
pardon bunlar daha dana

Herhalde bir anne baba için hayattaki en acı şey bu ergenler gibi boş, kültürsüz, sanat katili çocuklara sahip olmaktır.
Jimi Hendrix, John Lennon yada bizim gelmiş geçmiş en büyük sanatçılarımızdan Yavuz Çetin hortlasa gelse bu kadar sevinmezler. Ülkede ne sanat anlayışı kaldı nede entelektüel beyinler :(

Herhalde bir anne baba için hayattaki en acı şey bu ergenler gibi boş, kültürsüz, sanat katili bir çocuğa sahip olmaktır.
Jimi Hendrix, John Lennon yada bizim gelmiş geçmiş en büyük sanatçılarımızdan Yavuz Çetin hortlasa gelse bu kadar sevinmezler. Ülkede ne sanat anlayışı kaldı nede entelektüel beyinler :)

O mallardan 160 adetinin anne babası 2750tl verip fotoğraf cektirmelerini sağladı,demekki çoğuna hiç te acı gelmiyor:)

maslak trafiğini felç etmişti... servisteki tüm personel birazcık kulağını çınlatmıştı bunun...

hayatım-hayatımın anlamı ???

Bu gençlere birinin hyatı anlatması lazım diyeceğim

ama gerek yok hyatın Osmanlı tokadı titretir ve kendi getirir:pr:

Biz zaten ağladıkta,buraya kadar gelene kadar ağlıyoduk hani,sürekli ağladık,4yıldır bu anı bekledim,böhüüüüü...:salut:
Nekadar çok sevdiğini anlatmakla yetinememiş,ağlayarak ıspatlamış bide,sevgiye bak bee:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir nesli böyle yediler işte.Sadece kızları değil , erkek çocukları da yediler.Adını çükücan koydular , pipican koydular , asalak sümüksü bi genç nesil yetiştirdiler.Potasyum eksik , kalsiyum eksik....

Her acıyı sakız çiğneyerek ve omuz silkerek geçirip, heygirl dergileri ile büyüyen nesil..

Bu tipleri aşağıdaki ile döveceksin.

ne göreceğimi bile bile izledim.bazıları büyüdüğünde tekrar bu görüntü karşılarına çıktığında ne kadar malmışım lan diye düşünürler herhalde.

gençlere yüklenmek işin kolayı;
adı üstünde işte, toydur.

esas benim ilgimi çeken "justin bieber" denen oğlanı yok yere gözümüze sokmak suretiyle bahsi geçen sahneleri hayata geçirme projesinin sebep ve müsebbipleri.

kim bu justin?
ne ara böyle menşhur oldu da böyle kırıklar çıkıklar hayranlar edindi kendine.
müziği ilgi alanım dışında olmasına rağmen şiddetle ve ısrarla gündeme getirilip "justin hayranlığı"nın olağanlaştırılması projesine kıllandım açıkçası.

justin ve onun efendileri olan popüler kültür baronları akıllı olun!

Justin Bieber konserinin özeti
Yaş ortalaması:11-16
IQ ortalaması:45-50
Kezbanlık miktarı:Yüksek

En acısı da ne biliyor musunuz dostlar?
Justin'e en yakın Elmas kısmına kaçak geçiş yapmalarına izin vermesi halinde görevlilerle yatmayı teklif eden 14-15 yaşındaki kızlarımız. Olduğuna emin olabilirsiniz.
Şu kızlara bir sahip çıkamıyoruz, ne hale geldik.

En acısı da ne biliyor musunuz dostlar?
Justin'e en yakın Elmas kısmına kaçak geçiş yapmalarına izin vermesi halinde görevlilerle yatmayı teklif eden 14-15 yaşındaki kızlarımız. Olduğuna emin olabilirsiniz.
Şu kızlara bir sahip çıkamıyoruz, ne hale geldik.

yok artıkk. buna inanmamak istiyorum tüm hücrelerimle..

idraki meali bu küçük akla gerekmez

zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar