çarptı Kaçtı 34 Bny 46

aynısına benzer sey banada oldu adam onumde duruyor bende arkasında birden geri geri geldi. çarptı on taraf kırıldı bi kendi arabasına baktı bi bnm motora trafik falan dedm hass..... len dedi bastı gitti trafige gittim şikayette bulundum adamın plaka agrı izmire gelmiş hayvan herif kürt serefsizin teki. artık arıyorlar bakalım ne olcak.

asm

"Alkollü araç kullananın aracı ateşe verilmeli" diyorum. (ve daha nice suçları işleyenlerin...)

"Bu kadar insafsız olma" diyorlar.

Sonra başkasının ocağına ateş düşüyor!

Motorlu arkadaşta birşey yoktur umarım.

kaza yapan arkadasa gecmıs olsun.boyle ınsanlar maalesef aramızda dolasıyor.

gökhan 150zat kardeşim öncelikle seni davranışından dolayı , yani o çarpan araca tepkini göstermenden ( keşke arabaya değil de adama atsaydın o tekmeyide belki durdurabilirdin ) ve bunu bu sitede paylaşmandan dolayı tebrik ederim.

Sanırım şu an polisten haber bekliyoruz aracın bulunması konusunda.Bizlerde plakayı teşhir edip gördüğümüz yerde en yakın karakola bildirelim.Nasıl olsa ihbar yapıldı ve kayıtlara geçilmiştir.Müdahale edeceklerdir.

Kaza yapan arkadaşa çok geömiş olsun.

Motorsiklet kullanmak işte böyle ayrıcalıklıdır.Bu yardımlaşma , bu ruhu taşıyanlar hepinize helal olsun , sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum...

insanlık görevimiz nede olsa yaptığımız iyilikler elbet bir gün kötülükler gibi bize döner yaradılanı severiz yaradandan ötürü...

ama böylelerine de küfür edince adı günah oluyor...

kazayı yapan motorcu arkadaş bugun otoparka gelmemiş gelsin de anlayalım durumu belkide onunda ehliyeti yoktur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan bi maç sevdası nelere yol acıyo görün eğlenecez diye adamın canını alcaktı hıyar..

kaza geçiren arkadasa şimdiden acil şifalar o renoyu kullanan hıyar tez zamanda tepe taklak olur inşallah..

bizede saygı bizde can taşıyoz bizimde çoluğumuz çocuğumuz var hiç düşünmüyolar ulan bi tanesini elime geçirirsem öldüresiye dövecemkralı gelse elimden alamaz..

mt.net sakinleri değerli kardeşlerim ALLAH hepimizi kazadan beladan korusun tekeriniz düz basın kalın sağlıcakla..

Allah acil şifalar versin. Şerefsizlik parayla mı ?? İnşallah bulunur ve yargılanır.

arkadaşlar umarım içimdeki his doğru değildir...

daha öncede belirttiğim gibi motor şuan bizim otoparkta yalnız ne kazayı yapan motor sahibi nede yakını gelmedi otoparka arkadaşın durumu ağır sanırım...

ama tabiki farklı fikirlerde yürütmek mümkün

1-)arkadaşın ehliyeti yok o yuzden gelmiyo...

2-)motor ucuz bişey zaten almaya gittiğimde bi ton masraf cıkıcak öyle kalsın diyodur...

3-).........

arkadaşlar umarım içimdeki his doğru değildir...

daha öncede belirttiğim gibi motor şuan bizim otoparkta yalnız ne kazayı yapan motor sahibi nede yakını gelmedi otoparka arkadaşın durumu ağır sanırım...

ama tabiki farklı fikirlerde yürütmek mümkün

1-)arkadaşın ehliyeti yok o yuzden gelmiyo...

2-)motor ucuz bişey zaten almaya gittiğimde bi ton masraf cıkıcak öyle kalsın diyodur...

3-).........

3. düşünmesi bile kötü, allah yardımcısı olsun

Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. Allah bu tip insanları bizlerden uzak tutsun. Bu saygısız yaratıklar allahtan bulsun inşallah. Terbiyesiz kültürsüz ayılar.

cezalar ağır değil , o adamlar yakalansa bile , hakkettikleri cezayı alacaklarını sanmıyorum.

kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyorum.
gökhan kardeşim duyarlılığından ötürü senide tebrik ederim
buna benzer bir olay üsküdarda oldu sola dönüş yasağı olan bir kavşakta sola dönmeye çalışan hatta dönen cango motosiklet'li bir arkadaşa çarptı ben çarpma sesini duyunca kafamı kaldırdım abartmıyorum motoru kullanan arkadaş 3 metreye yakın havalanıp yere çakıldı motosiklet 20 metre sürüklendi.
sonra nemi oldu cango kaçtı plakasını aldınızmı diye millet birbirine soruyo kimse alamamış amaaa ilahi adalet adam çarpmanın etkisiyle plakasını düşürmüş kaçtığı için olaya asayiş elkoydu arkadaşın korumaları tam olduğu halde bacağında problem vardı ambulansa bindirip gönderdik o gün kızım rahatsız oldugu için ne motorlu arkadaşın adını nede tlf nunu almayı akıl edebildim hala içimde uktedir.
butür durumlar hepimizin başına gelebilir yada gelmiştir allah hepimizi bu tür sürücülerin şerrinden korusun

bende kaza yapan abiye acil şifalar diliyorum keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa bide şunu anlamıyorum niye bu şerefsiz ler motorlara düşman böle bi mantalite var sırf uyuzluundan alt geçitlerde motorları sıkıştırıolar aşşalık herifler inşlh o reno da bulur .....

En kısa zamanda gelir işallah arkadas da iyi haberlerini alırız.

çarpan şerefsizle ilgili bi gelişme yok mu...

ARKADAŞLAR SAAT 01:00 GİBİ ŞİŞHANEDEN UNKAPANI KÖPRÜSÜNÜ BAGLANAN YOLDA ÖNÜMDE SOL ŞERİTTE SEYİR EDEN 34 BNY 46 PLAKALI BEYAZ RENAULT MASTER MARKA KAMYONET Bİ ANDA DİREKSİYONUNU EN SAĞ ŞERİDE KIRINCA KANUNİ TİGRİNA TİPİNDE Kİ GRİ RENKLİ MOTORA ÇARPTI VE 100 MT KADAR İLERİYE DOGRU GİDİYODU CAMDAN DURSANALAN ** DİYE BAGIRDIM ADAM DURDU BENDE İNDİM ARABADAN YANINDA OTURAN HERİF İNDİ AŞŞAGIYA O SIRADA VİTESE TAKTI KALKIŞ YAPTI BENDE KOŞARAK ASLINDA FARINI PATLATICAKTIM AMA KAPIYA DENK GELDİ TEKMEM ADAM KAÇTI FB NİN YENMESİYLE OLUŞAN ARAC SIKISIKLIĞI NEDENİ İLE AMBULANSIN GEC GELİCEGİNİ TAHMİN ETTİK MOTORCU ARKADASIM IZ AYAGA KALKTI İNANIN İLK BAŞTA ÖLDÜ SANDIM ÇÜNKÜ MOTOR KALDIRIMA CARPTI ORADANDA TAM KARAKÖY TERSANE DUVARINDA OLAN REKLAM PANOLARININ DİREĞİNİN DİBİNDE YATIYODU:(((( HERNEYSE Bİ TAKSİCİ ADAMI ARABAYA BİNDİRDİ VE GİTTİ MOTORA CARPAN 34 BNY 46 PLAKALI RENAULT MASTER KAMYONET YA KÖPRÜYÜ GEÇTİKTEN SONRA BALAT İSTİKAMETİNE GİRDİ YA FATİH YÖNÜNE YADA YENİKAPI AKSARAY İSTİKAMETİNDE KAÇTI İNŞALLAH YAKALANIR VE ÇARPIP KAÇTI DİYE ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN VE SANIRIM ALKOLLU İDİ AYYAŞ SEREFSİZ AKIL ALMIYO YA BOMBOŞ YOLDA EN SOL SERİTTEN EN SAG SERİDE Bİ ANDA KIRDI BU ARACI internetten sorguladım ve dogru cıktı inşallah bulunur arkadasımızada allah acil şifalar versin inşallah derin bi yara almamıştır hala elim ayagım titriyo :pr::pr: olay bide annem babam arabadeyken olunca olay dahada vahim bi şekil aldı....

babam kasımpaşa yediemin otoparkı ortağı motor bizim otoğarka çekilecek ve carpan serefsizin yakalanıp yakalanmadıgını size bildiricegim:pr::pr::salut::salut:
cok duyarli bir hareket yapmissin tesekkurler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar