çarptı Kaçtı 34 Bny 46

ARKADAŞLAR SAAT 01:00 GİBİ ŞİŞHANEDEN UNKAPANI KÖPRÜSÜNÜ BAGLANAN YOLDA ÖNÜMDE SOL ŞERİTTE SEYİR EDEN 34 BNY 46 PLAKALI BEYAZ RENAULT MASTER MARKA KAMYONET Bİ ANDA DİREKSİYONUNU EN SAĞ ŞERİDE KIRINCA KANUNİ TİGRİNA TİPİNDE Kİ GRİ RENKLİ MOTORA ÇARPTI VE 100 MT KADAR İLERİYE DOGRU GİDİYODU CAMDAN DURSANALAN ** DİYE BAGIRDIM ADAM DURDU BENDE İNDİM ARABADAN YANINDA OTURAN HERİF İNDİ AŞŞAGIYA O SIRADA VİTESE TAKTI KALKIŞ YAPTI BENDE KOŞARAK ASLINDA FARINI PATLATICAKTIM AMA KAPIYA DENK GELDİ TEKMEM ADAM KAÇTI FB NİN YENMESİYLE OLUŞAN ARAC SIKISIKLIĞI NEDENİ İLE AMBULANSIN GEC GELİCEGİNİ TAHMİN ETTİK MOTORCU ARKADASIM IZ AYAGA KALKTI İNANIN İLK BAŞTA ÖLDÜ SANDIM ÇÜNKÜ MOTOR KALDIRIMA CARPTI ORADANDA TAM KARAKÖY TERSANE DUVARINDA OLAN REKLAM PANOLARININ DİREĞİNİN DİBİNDE YATIYODU:(((( HERNEYSE Bİ TAKSİCİ ADAMI ARABAYA BİNDİRDİ VE GİTTİ MOTORA CARPAN 34 BNY 46 PLAKALI RENAULT MASTER KAMYONET YA KÖPRÜYÜ GEÇTİKTEN SONRA BALAT İSTİKAMETİNE GİRDİ YA FATİH YÖNÜNE YADA YENİKAPI AKSARAY İSTİKAMETİNDE KAÇTI İNŞALLAH YAKALANIR VE ÇARPIP KAÇTI DİYE ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN VE SANIRIM ALKOLLU İDİ AYYAŞ SEREFSİZ AKIL ALMIYO YA BOMBOŞ YOLDA EN SOL SERİTTEN EN SAG SERİDE Bİ ANDA KIRDI BU ARACI internetten sorguladım ve dogru cıktı inşallah bulunur arkadasımızada allah acil şifalar versin inşallah derin bi yara almamıştır hala elim ayagım titriyo :pr::pr: olay bide annem babam arabadeyken olunca olay dahada vahim bi şekil aldı....

babam kasımpaşa yediemin otoparkı ortağı motor bizim otoğarka çekilecek ve carpan serefsizin yakalanıp yakalanmadıgını size bildiricegim:pr::pr::salut::salut:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun umarım motorcu arkadaşın sağlık durumu iyidir. Yardımcı olmuşsun arkadaşa, tebrik ederim seni...

motorcu arkadaşa geçniş olsun.o kaçan şerefsizinde.....:pr: gelişmeleri bekliyoruz

ARKADAŞLAR SAAT 01:00 GİBİ ŞİŞHANEDEN UNKAPANI KÖPRÜSÜNÜ BAGLANAN YOLDA ÖNÜMDE SOL ŞERİTTE SEYİR EDEN 34 BNY 46 PLAKALI BEYAZ RENAULT MASTER MARKA KAMYONET Bİ ANDA DİREKSİYONUNU EN SAĞ ŞERİDE KIRINCA KANUNİ TİGRİNA TİPİNDE Kİ GRİ RENKLİ MOTORA ÇARPTI VE 100 MT KADAR İLERİYE DOGRU GİDİYODU CAMDAN DURSANALAN ** DİYE BAGIRDIM ADAM DURDU BENDE İNDİM ARABADAN YANINDA OTURAN HERİF İNDİ AŞŞAGIYA O SIRADA VİTESE TAKTI KALKIŞ YAPTI BENDE KOŞARAK ASLINDA FARINI PATLATICAKTIM AMA KAPIYA DENK GELDİ TEKMEM ADAM KAÇTI FB NİN YENMESİYLE OLUŞAN ARAC SIKISIKLIĞI NEDENİ İLE AMBULANSIN GEC GELİCEGİNİ TAHMİN ETTİK MOTORCU ARKADASIM IZ AYAGA KALKTI İNANIN İLK BAŞTA ÖLDÜ SANDIM ÇÜNKÜ MOTOR KALDIRIMA CARPTI ORADANDA TAM KARAKÖY TERSANE DUVARINDA OLAN REKLAM PANOLARININ DİREĞİNİN DİBİNDE YATIYODU:(((( HERNEYSE Bİ TAKSİCİ ADAMI ARABAYA BİNDİRDİ VE GİTTİ MOTORA CARPAN 34 BNY 46 PLAKALI RENAULT MASTER KAMYONET YA KÖPRÜYÜ GEÇTİKTEN SONRA BALAT İSTİKAMETİNE GİRDİ YA FATİH YÖNÜNE YADA YENİKAPI AKSARAY İSTİKAMETİNDE KAÇTI İNŞALLAH YAKALANIR VE ÇARPIP KAÇTI DİYE ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN VE SANIRIM ALKOLLU İDİ AYYAŞ SEREFSİZ AKIL ALMIYO YA BOMBOŞ YOLDA EN SOL SERİTTEN EN SAG SERİDE Bİ ANDA KIRDI BU ARACI internetten sorguladım ve dogru cıktı inşallah bulunur arkadasımızada allah acil şifalar versin inşallah derin bi yara almamıştır hala elim ayagım titriyo :pr::pr: olay bide annem babam arabadeyken olunca olay dahada vahim bi şekil aldı....

babam kasımpaşa yediemin otoparkı ortağı motor bizim otoğarka çekilecek ve carpan serefsizin yakalanıp yakalanmadıgını size bildiricegim:pr::pr::salut::salut:

abicim polise ihbarda bulunsana sen şimdi...hemen şimdi...veya yarın karakola ihbarda bulun...

mete abi bulundu annem zaten aradıgında annem plakayı söyledi reno beyaz dedi telefondaki poliste evet master demiş demin otoparktaki gece vardiyasında çalışan kişiyi babam aradı motor gelmiş babam getiren polisler tanıdıksa üstünde durun dedi onlarda tamam şimdi arıyorum dedi

kansiz herifler bunlar yuzunden eli sopali mahallenin delisi olucam insani medeniyetten uzaklastiriyolar

arkadasa cok cok gecmis olsun

bundan sonra herkes motorunda bi çakı,biber gazı veya güzel okalı sopa,jop,levye gibi göz korkutucu ve etkileyici cisimler taşıyalım bu adi şerefsizler başka türlü bişi anlıcakları yok! Aslında birazda dumur oldum taksici motorcuyu hemen hastaneye kaldırdı aslında bu duruma şaşılmaz ama yer istanbul ve motorcu taksici dolmuşcu minibüscü ve o aynaları hiç kullanmaya hususi araç kullanıcılarının polemiği oldugundan şaşırmamak elde değil insanlık ölmüş ya yazık!!!! ulan ben bi motorcuya capıcam ve kaçıcam hea oturur vurdugum yerde yere yığılırım...

yaa pardon anlayamadım kardeşim şindi vuran adam yakalandımı yaaa

Trafikte bu tür olaylarla karşılaşıldı mı bütün motorcular birbirine yardım etmeli. Bu herifler motorcuya çarparlar, bir de çarptıkları adamı dövmeye yeltelenirler. Belki motorcuların birbiriyle beraber oluşturacağı koruma güdüsü, bu herifleri bir nebze olsun caydırabilir.

yok istburak adamın yanında oturan kişi indi aracı kullanan kaçtı ama o kargaşada inen adamı göremedim o sıra ben kaçan aracı koşarak ykalamaya çalıştım ama sadece bi tekme atabildim ama keşke o aractan inen adamın tipini görseydimde köprüden aşşagıya sallandırsaydım

Arkadaslar cakiyla, sopayla, tekme-yumrukla vs bu isler cozume kavusmaz dahada basinizi agritirsiniz...

Arac olay yerini terkettigi, kazanin (olay yerinin) hemen sicagi-sicagina resmi cekilmedigi ve trafik polisi gelip tutanak ve rapor tutmadigi icin cok birsey yapamazsiniz ne yazikki. Ayrica aracin kapisini veya farini tekmeleyerek buyuk hata yapmissiniz sayet araca zarar vermis olsaydiniz karsi tarafin size dava acma yolu acilacakti. Ancak savciliga suc duyurusunda bulunabilir ve surucu hakkinda (arac kim adina kayitliysa) sorusturma baslatilabilir.

Bu noktada ise muhtemelen ugrasmamak icin motorcu arkadasimiz davaci olmayacak ve dava dusecektir. Ancak arkadasimiz davaci olur ve dava isteminde israrli ve kararli davranirsa surucu suclu + kactigi icin ciddi bir ceza alabilir. Eger kazada yaralanma, hayati tehlike, kirik-cikik vs varsa resmi bir kurumdan alinacak saglik raporuna gore duruma gore kacan arac sahibi tum hastane, tedavi ve bakim masraflarini mahkeme karariyla ustlenmek zorunda birakilabilir.

Cok gecmis olsun herkese...

Son düzenleme:
tutanak tutuldu ve arac(MOTOR) suanda yediemin otoparkına cekildi ayrıca 155 e ihbar edildi asıl mahkeme insanın içindedir ve o adamdan elbet birgün çi türlü çıkar ya çoluğundan ya cocugundan yada kendinden ama eminimki bi türlü çıkar....

İstanbulu sırf bu yüzden Sevmiyorum.... Geçmiş olsun o arkadaşa

geçmişolsun arakadaş kazmalar çok.plakası ile böyle rezil tmek lazım .

arkadaşa çok geçmiş olsun ve seni de tbrik ederim valla bizim bizden başka dostumuz yok bende kaza yaptığımda 10-15 tane motorcu durup bi ihtiyacım olup olmadığını sordu. Arabayla kaza yaptığınızda kaç kişi durur ki :farao: Umarım bulunur ve cezasını çeker..

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun kısa zamanda eski sağlığına kavuşur umarım
o çarpan kanı bozuk şerefsizde en kısa zamanda yakalanır inş

AB ye uyacağız ve onlara şirin görüneceğiz diye yoldan geçen herkese ve hiç zahmet çekmeden ehliyet dağıtılılırsa işte sonucu da böyle oluyor hele de
denetleme ve ceza müessessesi ile kanunlarda çalışmıyorsa işte bizim gibi
ülkelerin eziyeti daha da artıyor.
Son olarak trafik kanununu çıkaramayan çok şerefli seçilmişlerimiz yüzünden
binlerce insanımız telef olup gidiyor ama onlar seçim bölgelerinde salyalar
saçarak yılışıyorlar kabarık cüzdanlarıyla....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmişş olsun bıran önce sağlıgına kavuşur umarım senıde tebrık ederım o kamyonetınde taaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar