- Konu Yazar
65.000km yi devirdiğim çinli dostumun performansında kayıp ve yakıt artışı vardı.bir de Marmaris`ten Eskişehir; Eskişehir`den Marmaris`e derken yıprandı garagaçanım. mterayes26`in yoğun ısrarı üzerine kanuni caracalın silindir piston alıp başladık sökmeye...
NOT: trafik ekibinin bile karışmadığı Kornalarım sizi rahatsız edecekse lütfen ileri geri konuşup tartışma açmayalım :jocolor:

Contaları da iyice yemişti ve öok feci vurma sesi geliyordu.

Önce sele ardından depoyu çıkartarak başladık işleme.

flaşör ve ateşleme beyninin bulunduğu kapağı söküyoruz.

Külpütör kapağımı söküyoruz.

Silindiri de çıkarttık. Karşımıza iyice yıpranan ve kurum bağlayan piston çıkıyor

Silindir ve üst kapağımız; üst kapak ve subablar çok kötü kurum bağlamış.

Tel fırça bulamadığım için Elimdeki imkanları değerlendirerek WD-40 ile zımparalayıp temizledim.

Ve silinidiri çizmişiz.Mecburen değiştirdik.

yeni silindir pistonlu selfie

Eski-yeni farkı

çizgili olan mterayes26; ben ise Türkchopper t-shirtlü olanım. :cherry:
Daha sonra yeni pistonu ve segmanı yağlayarak krank koluna taktık.Yeni silinidiri de takıp üst kapağı monteledik.itici çubukları takıp senteye aldık ve subabların işlemi bitti.yeni contaları da taktık.

mterayes26 ve Fahri abimiz

yeni silindirin boyası, blok boyasıyla tutuşmuyor fakat önemli olan işlevi
l: :cherry:

Ve bitti. Saat gibi çalışıyor fakat piyano çekiçleri ve piyano kam mili iyice yıpranmış.değiştirecektim fakat sipariş üzerine gelecek; bir iki gün sonra onları da değiştireceğim.Çünkü çok kötü ses yapıyor. :salut: :salut:
r:
r:
Burdan mterayes26`ya çok teşekürler.Zaten Caracal sayfalarının sahibi sayılır.İkimiz de Türkchopper`dayız
NOT: trafik ekibinin bile karışmadığı Kornalarım sizi rahatsız edecekse lütfen ileri geri konuşup tartışma açmayalım :jocolor:

Contaları da iyice yemişti ve öok feci vurma sesi geliyordu.

Önce sele ardından depoyu çıkartarak başladık işleme.

flaşör ve ateşleme beyninin bulunduğu kapağı söküyoruz.

Külpütör kapağımı söküyoruz.

Silindiri de çıkarttık. Karşımıza iyice yıpranan ve kurum bağlayan piston çıkıyor

Silindir ve üst kapağımız; üst kapak ve subablar çok kötü kurum bağlamış.

Tel fırça bulamadığım için Elimdeki imkanları değerlendirerek WD-40 ile zımparalayıp temizledim.

Ve silinidiri çizmişiz.Mecburen değiştirdik.

yeni silindir pistonlu selfie

Eski-yeni farkı

çizgili olan mterayes26; ben ise Türkchopper t-shirtlü olanım. :cherry:
Daha sonra yeni pistonu ve segmanı yağlayarak krank koluna taktık.Yeni silinidiri de takıp üst kapağı monteledik.itici çubukları takıp senteye aldık ve subabların işlemi bitti.yeni contaları da taktık.

mterayes26 ve Fahri abimiz

yeni silindirin boyası, blok boyasıyla tutuşmuyor fakat önemli olan işlevi

Ve bitti. Saat gibi çalışıyor fakat piyano çekiçleri ve piyano kam mili iyice yıpranmış.değiştirecektim fakat sipariş üzerine gelecek; bir iki gün sonra onları da değiştireceğim.Çünkü çok kötü ses yapıyor. :salut: :salut:
Burdan mterayes26`ya çok teşekürler.Zaten Caracal sayfalarının sahibi sayılır.İkimiz de Türkchopper`dayız