çapkın horozun hazin sonu:))

cengiz siz günde en az kaç konu açmanız gerekiyo rahat uyumak için ? :p
bu arada video süper her sabah yaşadığım aceleyi yaşıo horoz :p

bide fordun reklamlarında paso hayvan alemini kullanmasının amacı ne acaba :p
bi arada nationalgeographic te reklamları dönüyodu yeni ford ranger..geldi!! die:p
yatarken o kanalı açık bıraktığım için o ses beynime yer etti :p
gelincik aslan börtü böcek kafasını çevirip sola bakardı günlük güneşlik bi günde onun üstüne ranger gelirdi çat die sağnak yağmurlu kapalı bi havada dağa çıkardı :p

Son düzenleme:
cengizz senin gibi bi kankam olduğu içinnn kendi kendimi tebrik ediyorummm ama horoz yerine tavuk kullansaydı daha eksotikk olabilirdiii dimi gankaaa:p

cengiz siz günde en az kaç konu açmanız gerekiyo rahat uyumak için ? :p
bu arada video süper her sabah yaşadığım aceleyi yaşıo horoz :p

bide fordun reklamlarında paso hayvan alemini kullanmasının amacı ne acaba :p
bi arada nationalgeographic te reklamları dönüyodu yeni ford ranger..geldi!! die:p
yatarken o kanalı açık bıraktığım için o ses beynime yer etti :p
gelincik aslan börtü böcek kafasını çevirip sola bakardı günlük güneşlik bi günde onun üstüne ranger gelirdi çat die sağnak yağmurlu kapalı bi havada dağa çıkardı :p

yaw günlük belli bir sayımız yok ama aklıma geldikçe ilginç konuları paylaşmak istiyorum,,marka güzel reklam güzel :) ha birde aynı kanalı seyrediyomuşuz:)
hayvan konu suna gelince biilimsel olarak kanıtlanmış insanlar ve hayvanlar arasında birçok benzerlik varmış ve anlatılmak istenen tema daha iyi anlatılıp anlaşılıyomuş düşünsene horoz deyince hemen aklına ne geliyo:mrgreen:ama karşımıza bir adam çıkarsalar haydaaa bu adam ne yapıyo diye bisürü kafa yoracagız hem maliyetsiz hem eylenceli ve cabuk anlaşılır buda benim düşüncem iyi seyirler arkadaşlar:cat::rendeer::rendeer::cat:

cengizz senin gibi bi kankam olduğu içinnn kendi kendimi tebrik ediyorummm ama horoz yerine tavuk kullansaydı daha eksotikk olabilirdiii dimi gankaaa:p

kankiiiiii:) neyse sarmayım len horoz dışarı çıktıgında domuz mu ne bir hayvan var ibikli:mrgreen:bizim horoz cok hızlıymış beeeaaahhh kimsenin dikkatini çekmedi galibaaa reklamcı arkadaş biraz abartmışmı ne :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Babocan güzel bi video:queen::queen:.Ben domuzun kafasındaki ibik görüntüsüne anlam veremedim yaw...:silent:

zion: muhteşem ince bir espri,düşünenede anlayana da helal olsun :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar