çanta lazım olan bir baksın lütfen

sitemiz eski üyelerinden levsy abi (levent abi) bugün beni arayıp kendisine küçük gelen topcase çantayı bana vermek istedi. ben çanta yeni aldım birtane ve işime yaramayacak :salut: bunu alıp çevremde verecek kimsde de yok o yüzden buraya yazayım dedim. çanta resimdeki gibi 27 litrelik. levsy abi kaza yapıp çantayı dağıttıktan sonra geçici olarak bunu almış ama çok küçük gelmiş. basit ama sağlam çanta oduğnu söyledi. 4 ay kadar kullanmış. bugün kappa aldığı için bunu lazım olan birine vermek istiyor. benim gibi öğrenvci olup baba parasına bakan birisi almak isterse kargo ücretinide kendisi vererek gönderecek. isteyen bana özelden ulaşsın. ya ben gönderrim ya kendisi duruma göre davranırız.

MX32.jpg

:rendeer::rendeer:Böyle değerli bir insan bulmak zor.Kargo parasını bile veriyor! Benim motosikletime olur ancak takmak istemiyorum ve daha gerekli olan birisi alsın lütfen.Aramızda motosikletiyle çalışan yada öğrenci olan diğer arkadaşlar ilgilenirler.Levent abiye de bu davranışından dolayı çok saygılar. . .

Kendime değil ama İhtiyacı olan ve bu sitenin üyesi olan bi arkadaşıma alabilirim bu çantayı ismini şuan vermiyim ama eğer çantayı bana yollarsanız ilk MT İZMİR toplantısında kendisine takdim edebiliriz kargo parasınıda arkadaşım adına kendim karşılayacağım:cat:

tamam konuyu değerlendirelim yalnız şuna dikkat edelim çanta küçüktür. sonra olmadı bu demeyecek birine gitmesi lazım.

tamam konuyu değerlendirelim yalnız şuna dikkat edelim çanta küçüktür. sonra olmadı bu demeyecek birine gitmesi lazım.

Demeyeceğine eminim çokda sevinecektir genç yaşta hem okuyup hemde çalışarak kendi motorunun parasını kendi biriktirip alan bi arkadaş çok makbule geçicek bence:cat:

Diyelimki senin dediğin gibi oldu sözüm senettir senin gibi topic açıp bu sefer kargo parasını kendim karşılayarak daha ihtiyacı olan birine bizzat ben kendim yollarım istersen özelden telimi adresimi falanda veririm:wiinkk:

Demeyeceğine eminim çokda sevinecektir genç yaşta hem okuyup hemde çalışarak kendi motorunun parasını kendi biriktirip alan bi arkadaş çok makbule geçicek bence:cat:

Diyelimki senin dediğin gibi oldu sözüm senettir senin gibi topic açıp bu sefer kargo parasını kendim karşılayarak daha ihtiyacı olan birine bizzat ben kendim yollarım istersen özelden telimi adresimi falanda veririm:wiinkk:

mert kargo masrafına bende ortağım biz talibiz hocam çantaya :cat::rendeer:

abi tamamdır kendisi internette değil cepten görüşebildim. bu sözün üzerine kargo kendisine ait çarşamba gübnü gönderiyor yarın çok yoğunmuş.. bu kadar çabuk hallolduğuna sevindim. tek isteği birinin işine yaraması. bana özelden isimn adres ve tel gönderirsen tamamdır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------

mert kargo masrafına bende ortağım biz talibiz hocam çantaya :cat::rendeer:

tamam abi konu halloldu çarş günü göneriliyor

Arkadaşlar çanta başkasının kısmetiymiş ihtiyacı olan arkadaş ihtiyacını karşılamış çoktan geç kalmışız:pr:

Ama yinede Levent kardeşimede konuyu açan arkadaşımada çok teşekkür ederim umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gider:rendeer:

abi neyse hayırlısı konu halen geçerlidir. bende tam konu kilitlensin falan diyecektim :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eee ?????

Şimdi olmadımı Mert in arkadaşına verme işi?.... Birşey anlamadım?.. :silent:

abi neyse hayırlısı konu halen geçerlidir. bende tam konu kilitlensin falan diyecektim :)

Valla kardeşim bende çok heveslenmiştim ama faceden baktı şimdi Erman çanta varmış neyse dediğim gibi başkasının kısmetiymiş çıkar şimdi mutlaka bi ihtiyaç sahibi:cat:

Adresim ve telimi biliyosun İzmir'e gelirsen beklerim aynı şeyler Levsy içinde geçerlidir iletirsin her zaman kapımız açık:rendeer:

ben gelememde abi levent abi izmirlidir belki o gelir :) yılalrdır ankarada ama

niyeti var işini oraya taşımaya artık. altyapıyı oluşturmam lazım diyorsdu bakalım ne zaman nasip olur

konu halloldu özelden yazışmayla çanta sahibini buldu. konu kilitlenebilir veya daha iyisi silinebilir sayın adminler. ilgilenen herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar