canlı kalp atışı

:p :p :p
Vay anasına be ..Cidden açıklayan iyi açıklamıs motorcunun motor üstündeki halini.. Bu arada bu motor görünceki heyecanlanma mı, motor surerken ki heyecanlanma mı, yoksa 300 ile giderken ki heyecanlanma mı ? :tongue:

Özellikle fırtınalı bi havada ve inmeye 30 saniye kala :cherry:

Bide yanlış anlamayın amacım kızdırmak gerginlik yaratmak değilde.. İkide bi subjecte takılıyorum.. Cansız kalp atışı nasıl oluyor acaba diye :cherry:

doğru söylüyosun farklı bir nokta yakalaöışsın... :bounce: :cherry:

ben bunu daha önce görmüştüm çok ilginç
bu arada ilk yazan arkadaş söylemiş ama bende söyleyeyim imlecinizi kalbe yaklaştırdıkça kalbin atışı hızlanıyor

kalbin atım hızı düştükçe video gerçekçilikten uzaklaşıyor. kalp öyle ağır ağır atmaz :)

sen zaten hemen bir kulp takmasan olmaz el oğlu masanın üstünde kalp attırıyo sen gerçekçilikten uzak diyorsun:queen:

bilmem, o varken bizi görmüyon ya :queen:
her neyse, adamlar video için o kadar uğraşmış, bari adam gibi yapsalarmış.

anlamadım ki sen kalbinin vücudunda nasıl attığını gördünde mi gerçeklikten uzak diyorsun:silent:

aaa ne görüorum bende diorum neden kulağım çınlıo
nese geyik yapmayalım
süper valla da bnm kalp atışlarım daha hızlı o duyduğunuzdan
hemde herrrrrrrrrrrrrrrrrr seferinde :)

ya water dalga geçmiyorum düzgün cevap ver yani bana soru sordurup durma belgeselde nasıl gösteriyordu hangi kanaldaydı anlat hepsini:rendeer: :cat:

baba yanlız alttaki hidrolik pompasında kaçak var damlatıyo.rodaj bitmeden çok kastırmış herhal:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar