”Canlı hayvana işkence, eziyet edene lanet olsun.” (Hz. Muhammed)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Açtığın başlığı öpeyim hachiko, içerik ile hiç alakası olmayan tek kelimelik bir başlıktı. Değiştirdim.

Hayvana acımayan insana da acımaz, hayvanı sevmeyen insanı da sevmez. Kanun koyucu olsam hayvanlara karşı işlenen suçlar ile insanlara karşı işlenen suçları ayırmam, hepsine aynı cezayı veririm.

Açtığın başlığı öpeyim hachiko, içerik ile hiç alakası olmayan tek kelimelik bir başlıktı. Değiştirdim.

Hayvana acımayan insana da acımaz, hayvanı sevmeyen insanı da sevmez. Kanun koyucu olsam hayvanlara karşı işlenen suçlar ile insanlara karşı işlenen suçları ayırmam, hepsine aynı cezayı veririm.

Ya başlık koyamadım videoda herşey doğru diye böyle birşey yazdım..Özür dilerim..Yorumun içinde çok teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

He birde başlık olmamış sanki Hz. Muhammed lanet okumuş gibi duruyor..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ya başlık koyamadım videoda herşey doğru diye böyle birşey yazdım..Özür dilerim..Yorumun içinde çok teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

He birde başlık olmamış sanki Hz. Muhammed lanet okumuş gibi duruyor..

Videonun açıklamasında vardı bu hadis, konuyu güzel özetliyor diye yazdım.

ölü hayvana işkence ve eziyet edilebiliyor mu ?

Ölüye tecavüz eden varlıklar var bu dünyada, eziyet ne ki?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyse yazmayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar