[Çankırı MT]

Merhaba arkadaslar ben cankırı liyim ama gumushane de yasiyorum canlandirin buralari da

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Arkadaşlar Merhaba. Çankırı/Eldivanlıyım. Ankara'da yaşıyorum. Bir aylık Motosiklet sürücüsüyüm. Bu süre içinde sıklıkla Çankırı'ya gidip geldim. Tabi motosikletle.
Motosiklet ve bu forumda yeniyim. Yakın arkadaşlarla tanışmak, bilgi, birikim ve deneyimlerinden faydalanmak isterim.

Hareket olsun diye yazıyorum. Cankırı Eldivan dan tüm motorculara kazasız sürüşler dileğiyle.
Bir hafta on gün önce H. Ali Sevindi tesislerinin önünde motosikletiyle kaza yapıp komaya giren, ardından vefat eden arkadaşımıza da Allah tan rahmet diliyorum. Ne olur biraz daha bilinçli motor kullansak. Ramazan bereket ola...

Selam Hemşehrilerim

Foruma yeni üye oldum Ankara'da yaşıyorum tüm üyelere saygı ve sevgi ile...

Yapiri Abim Saygılar :D

SpiderF hoşgeldin. Yapiri değel Yampiri. Profiline mosketli bi resmini koysana. Görüşürük...

Hoşbulduk Abi. Yampiri yazdım ama tuş basmamış sanırım resimde yakın zaman da inş. Görüşmek üzere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

Abi birde son zamanda gözüme RKS Titanic 200 takıldı bi bakıp haber etsen sana zahmet, o paraya değer mi ?

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Arkadaşlar merhaba. Cbf kullanıyordum. 2. motosiklet olarak inazuma aldım. Hafta içi Ankara hafta sonları Çankırı'dayım genellikle.

Çankırı'nın motosiklet konusunda bilinçsiz olduğunu düşünüyorum. Bizleri uzaktan izleyenler zaten sevmiyor bizi müthiş bir ön yargı var. Bu durumun sorumlularının kendimiz olduğunu düşünüyorum.

Çankırı'daki motosiklet sürücülerinin biraz apaçivari olduğunu gözlemliyorum. Lütfen özellikle şehir içinde bilinçli kullanalım.

Çankırı Alpsarı köyündenim. Korgun, karatekin tarafında, İstanbul dayım

Motorcu arkadaslar hepinize selam. Facebook kullanmiyorum. Grubun etkinliklerinden nasil haberdar olurum. Watsapp grubu falan varsa dahil olabilirim. Erol 532 663 98 13

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar