[Çankırı MT]

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

arkadaşlar bende ılgazlıım istanbul pendikte oturuorum burdan bütün çankırılı hemşerilerime slmlarımı gönderiorum...

selam arkadaşlar ben de çankırılıyım ama sivas da yaşıyorum. Mart ayında motorla çankırıya gitdim Çankırıda da motor çoğalmış ama sukutur tipi çok. Tüm Çankırılı hemşerilerime selamlar kazası belasız sürüşler yolunuz açık olsun Çankırı bir başka güzel

Ben de Çankırı merkezdenim. Ama İstabul'da doğdum büyüdüm. Bayramdan bayrama gittiğim memleketimin yeri ayrıdır. Ufak da olsa çok güzel yerdir çankırımız...

mezit abi sen bugün cadde dürüm yoplantısında varmıydın abim yoksa ben mi benzettimm...

S.a Beyler bende İst.da yaşıyorum :) Aslen Çankırılıyım hemde Şuan Çankırıda Karatekin Üniversitesindeyim :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
öncelıkle bende butun cankırılılara selamlarımı ıletıyorum.bende cankırı 28.mknz taburu karargah bolugunde askerlık yaptım.sen ne saman cankırıdaydın vlad?

sorunu yeni farkettim. ben garnizon karargah muhabere kısmında yazıcıydım. 2006 kasım 2007 aralık dönemi arasında ordaydım.
çankırı merkezi ufak tefek ama haftada bir çarşıya çıkabilen bir asker için genede yeterliydi. çarşı izinleri rutin prosedürde işlerdi. sabah çık kahvaltıya, ordan internet kafeye, ordan çık mavi çarşıda bir tur at, 250 gr çekirdek alıp parkta ye, sonra kuzu kuzu garnizona geri dön:)
genede şimdi aklıma gelince içim bir hoş oldu yavv:)

21 mayıs 2011 çankırılılar kapadokya gezisinde

21 - 22 mayıs 2011 çankırılı motorcular kapadokya gezisinde.. Herkesi bekleriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar