- Konu Yazar
MT eski üyelerin tanıdığı çılgın eski TVS Apaçicilerden Arıza Erol kardeşim kaza yapanlar kervanına katıldı...Hyosung GT 250 R ile minübüse arkadan toslamış...
Buradan kendisine geçmiş olsun diyorum...CBF 150 camiası onu her zaman hasretle andı ve sevdi...:rendeer:
feyk üyelikle MT de takılır sakın çaktırmayın...:queen:
Allah bu TVS Apaçi ve Hyo 250 R sahiplerine sabır versin ve ıslah etsin...
Buradan kendisine geçmiş olsun diyorum...CBF 150 camiası onu her zaman hasretle andı ve sevdi...:rendeer:
arkadaslar koruma dıyorum baskada bişi demiyorum 85 kmh son godugum sey ıdı ve hala tam guc frenlere asılmıstım onumde bır adet gebze harem mınubus vardı gerısı yok ambulansta actım gozumu dedıler motorsıklet kazası tekrar bayıldım sonra bırısı nufus cuzdanımı arıyordu tekrar uyandım hastanedeyım gelelım hasar durumuna sag bılekte kırık var cenemdde kaskın bagladıgımız demırının actıgı yarık cesıtlı morluklar yataktan kalkamıyorum olay soyle gelıstı bır kamyonu emnıyetten saglayım dedım ama gebza harem mınubusu durmus yolcu alıyordu herhalde tam hatırlamıyorum sonucta duramadım ve gum ALLAH KIMSEYE VERMESIN motorun akıbetını bılmıyorum zaten umrumdada degıl artık kı sukur hayatta yım kaskım olmasa herhalde su an beyın amılyatında olurdum
![]()
![]()
feyk üyelikle MT de takılır sakın çaktırmayın...:queen:
Allah bu TVS Apaçi ve Hyo 250 R sahiplerine sabır versin ve ıslah etsin...