Canım Kardeşim Apaçi EROL88 Kaza Yaptı...

MT eski üyelerin tanıdığı çılgın eski TVS Apaçicilerden Arıza Erol kardeşim kaza yapanlar kervanına katıldı...Hyosung GT 250 R ile minübüse arkadan toslamış...

Buradan kendisine geçmiş olsun diyorum...CBF 150 camiası onu her zaman hasretle andı ve sevdi...:rendeer:

arkadaslar koruma dıyorum baskada bişi demiyorum 85 kmh son godugum sey ıdı ve hala tam guc frenlere asılmıstım onumde bır adet gebze harem mınubus vardı gerısı yok ambulansta actım gozumu dedıler motorsıklet kazası tekrar bayıldım sonra bırısı nufus cuzdanımı arıyordu tekrar uyandım hastanedeyım gelelım hasar durumuna sag bılekte kırık var cenemdde kaskın bagladıgımız demırının actıgı yarık cesıtlı morluklar yataktan kalkamıyorum olay soyle gelıstı bır kamyonu emnıyetten saglayım dedım ama gebza harem mınubusu durmus yolcu alıyordu herhalde tam hatırlamıyorum sonucta duramadım ve gum ALLAH KIMSEYE VERMESIN motorun akıbetını bılmıyorum zaten umrumdada degıl artık kı sukur hayatta yım kaskım olmasa herhalde su an beyın amılyatında olurdum

dsc00024i.jpg

dsc00021u.jpg

feyk üyelikle MT de takılır sakın çaktırmayın...:queen:

Allah bu TVS Apaçi ve Hyo 250 R sahiplerine sabır versin ve ıslah etsin...:p

Geçmiş olsun yaaa, çok kötü bayramda, neyse Allah korumuş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erol kardeşimize candan geçmiş olsun dileklerimizi sunarız,ailesi ve yakınlarıyla sağlıklı bir bayram geçirmesini temenni ederiz.

gecmis olsun...Arkadaslar son anda artik kaza olcagini anladiginizda elleri birakin yoksa parmaklarda kiriliyo....
Ben yasadim....

hee hatırladım erol'u cbf topiğine girer ortalığı karıştırırdı :p

geçmiş olsun, allah acil şifalar versin :rendeer:

çok geçmiş olsun erol abi (geçen sene iznik gezisinde tanışmıştık). Allah'tan daha kötü bi zaiyat yok vücudunda, buna da şükür.

araçları sağlarından geçmek çok tehlikeli, nolur sağlamayalım önümüzdeki araçları :pale: :rendeer:

Geçmiş olsun..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 PM ----------

bu hyo'lar lanetli galiba :)

geçmiş olsun.. sağdan geçilmemesi gerektiği konusuna örnek..

Çok geçmiş olsun, okuduğum kadarıyla hafif atlatmış, E5 - TEM gibi yollarda emniyet şeridi ve en sağ şeridi kullanmak zorunda kalınınca maksimum dikkat göstermek gerekiyor.

geçmiş olsun çok tecrübeli bi abmizdi ama farketmiyor işte bi anlık dalgınlık herşey olabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, acil şifalar...

o dolmuşculara bende kılım bi gün indircem birini aşşağa ama sabır işte...çok artisler yaaa...

neyse, geçmiş olsun iyi bayramlar

motosiklet ile kaza yapmış motosiklet t-shirtü üstünde nispet yapar gibi :p

geçmiş olsun kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar