20 sinde kimler nereye gidiyoruz haber verin yav:cat:
arkadaşlar galiba 20 sinde direksiyon sınavı var nasıl yapacaz acaba
Cemerol sen ne zaman geliyorsun çanakkaleye gel de tanışalım kaynaşalım :mrgreen:
selamlar arkadaşlar umarım tam süper bi gezi olur:queen: ama ne yazıkki ben katılamayacağım:salut: artık benim yerimede eğlenirsiniz.
umarım daha uzun bir gezide bende aranıza katılırım kazasız belasız yolculuklar herkese iyi eğlenceler tekeriniz düz bassın:rendeer::rendeer::rendeer:
tanışırız frosen dostum.ben bayramiçteyim.bütün arkadaslar istediği zaman davetlidir.gelirseniz yolunuz düşerse buraya veteriner ozan ın kliniği nerde deseniz gösterirler.küçük yer zaten.ama bu hafta sonu eger çan daki piknik olayı düzenlenirse ben gelemem.budapeşte de olacagım.geçen hafta gelmeyi çok istedim ama malum hava muhalefeti.yamur yagacak dendi vede yagmadıya ona üzüldüm.keşke gitseydik.meteoroloji bir kez daha yanıldı.ama burada ayazma turu da yapabiliriz ileriki haftalarda.önceden konuşulmuştu ama bir türlü olmadı.sadece biz sebo abeyle gittik.sizsiz yedik balıkları.keşke herkes birgünde eksiksiz bir araya gelebilse.ne süper olur yaa.![]()