[Çanakkale - MT]

frosen abi 2 gün önce bir akşam vakti yanından geçtim alman sokağında. selam vericektim ama vazgeçti şimdi kırmızı yanar arkadan biri gelir kornaya basar vs falan diye. hayırlı olsun motor.

:rendeer: Saoolll var ol kardeşim :cat: Bi sellektörün yeterdi beaaa :queen: biraz dolmuşcu ağzı oldu ama :queen: hiç farketmez biz motor kardeşiyiz :queen:

Arkadaşlar bu arada pazar günü var mı etkinlik şu duruma göre izin aldım ama birşey yapmayacaksak iptal edicem ona göre :rendeer: herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

abicim ne motoru bisikletle geçtim yanından hani o beyaz şimşek bisan vardı ondaydım işte :queen: ama oda 2tekerli :D

abicim ne motoru bisikletle geçtim yanından hani o beyaz şimşek bisan vardı ondaydım işte :queen: ama oda 2tekerli :D

puuuuuaahhhh:queen::queen::queen::queen::queen: Harley Davitson olcek hali yok ya Frosen motorlu çocuk arıyo. Adam Bisikletle geçiyo.:queen::queen:
Bisikletli de yaman mış haaaaa. Kendini belletmemiş.:queen::queen::queen:
Olsun yılın haraketi abi. Kahramanlarına teşekkürler.

Son düzenleme:

EMO

Selam dostlar!! herkez çanakkale mt nin sessizliğinden sızlanıo şu aralar.forumada,yollarada biraz hareket getirelim deyip ufak bi gezi yaptık...:bounce: tek motor iki maceracı:bounce: bizim için bir anda biraz programsız ve delice oldu ama en güzel yolculuklarda böyle değilmidir zaten?:wiinkk:
Yola çıkmadan önce son bir kontrol..:cherry:

Ve yolculuk başlar..:wiinkk:

Gölgede kısa bir mola...

Yeniden yollar...

Ve antik şehir assos tüm heybetiyle kendini gösteriyor...:cat: Ve bir kez daha fethediyoruz demirden atımızla antik şehri...:bounce:

Ve assos a ulaştığımızda atımız.. aman motorumuz:queen: ve kendimiz için de biraz dinlenme vakti benzinimizi doldurup.(Bu arada assosta benzin istasyonu yok benzin bakkalda satılıyor)..:silent: Assos'un el yapımı lezzetli ve buz gibi ayranlarını içip biraz dinlenmeye çekiliyoruz..:p

Tabiki macera henüz bitmedi antik şehirden sonra istikamet Apollon tapınağı..:cherry:

sevgili dostlar apollon tapınağı şu an restorasyon halinde olduğu için ne yazıkki daha detaylı fotoğraflar çekemeden dönmek zorunda kalıyoruz ve dönüş yoluna başlıyoruz..apollon tapınağı hakkında daha fazla fotoğraf ve bilgi görmek isteyen dostlarım linkten yararlanabilir..:cherry:http://www.didimli.com/apollon.htm
Ve eve dönüş başlıyor...

Sevgili dostlar umarım ufak gezimizi beğenmişsinizdir (215 km) bir parçada hareket getirdiysek ne mutlu bize:rendeer:bir gün hep birlikte tekrar gidip antik şehir assosu ve apollon tapınağını yeniden fethetmek arzusuyla..saygılar selamlar..:rendeer::bounce::wiinkk:

selamlar

Yapma yaw wallaha görmedim :mrgreen: aslında motorların yanında bisiklere de dikkat ederim nede olsa eski pedallardanım bende de var bi tane oversize bi kadro arıyorum pro olması lazım :mrgreen: yoksa buu fazla kilolarımızı veremicezz :queen::queen:

puuuuuaahhhh:queen::queen::queen::queen::queen: Harley Davitson olcek hali yok ya Frosen motorlu çocuk arıyo. Adam Bisikletle geçiyo.:queen::queen:
Bisikletli de yaman mış haaaaa. Kendini belletmemiş.:queen::queen::queen:
Olsun yılın haraketi abi. Kahramanlarına teşekkürler.

Hüüüeeeeytt be Saba abi ben bisikletler arasın bi senin metalik yeşil bisanını tanırım felaket gidiyon sen onla :cat: sana sevgimiz sonsuz abiii :rendeer: :cat: :queen: :wiinkk:

çanakkale mt çan ilçesine gelirseniz haberim olsun
[email protected]

Tabii Güraycım ne demek gelecez zaten bi ara onyedili kardeşimiz de çağırdı gidemedik yaw :salut: ama yakındır çan ziyaretimiz :cat:

arkadaşlar merhaba... Çanakkale'de motosiklet kiralama imkanı var mıdır??

Selam kardeşim evet var ama fiyat konusuna birşey diyemiyeceğim.Bakalım bi araştıralım azarız buradan :cat:

Selam dostlar!! herkez çanakkale mt nin sessizliğinden sızlanıo şu aralar.forumada,yollarada biraz hareket getirelim deyip ufak bi gezi yaptık...:bounce: tek motor iki maceracı:bounce: bizim için bir anda biraz programsız ve delice oldu ama en güzel yolculuklarda böyle değilmidir zaten?:wiinkk:
Yola çıkmadan önce son bir kontrol..:cherry:

Ve yolculuk başlar..:wiinkk:

Gölgede kısa bir mola...

Yeniden yollar...

Ve antik şehir assos tüm heybetiyle kendini gösteriyor...:cat: Ve bir kez daha fethediyoruz demirden atımızla antik şehri...:bounce:

Ve assos a ulaştığımızda atımız.. aman motorumuz:queen: ve kendimiz için de biraz dinlenme vakti benzinimizi doldurup.(Bu arada assosta benzin istasyonu yok benzin bakkalda satılıyor)..:silent: Assos'un el yapımı lezzetli ve buz gibi ayranlarını içip biraz dinlenmeye çekiliyoruz..:p

Tabiki macera henüz bitmedi antik şehirden sonra istikamet Apollon tapınağı..:cherry:

sevgili dostlar apollon tapınağı şu an restorasyon halinde olduğu için ne yazıkki daha detaylı fotoğraflar çekemeden dönmek zorunda kalıyoruz ve dönüş yoluna başlıyoruz..apollon tapınağı hakkında daha fazla fotoğraf ve bilgi görmek isteyen dostlarım linkten yararlanabilir..:cherry:http://www.didimli.com/apollon.htm
Ve eve dönüş başlıyor...

Sevgili dostlar umarım ufak gezimizi beğenmişsinizdir (215 km) bir parçada hareket getirdiysek ne mutlu bize:rendeer:bir gün hep birlikte tekrar gidip antik şehir assosu ve apollon tapınağını yeniden fethetmek arzusuyla..saygılar selamlar..:rendeer::bounce::wiinkk:

Olm sen var ya sen fiyuuffiiit naptın olm yaw :p bize söylemeden Çanakkale mt nin ilk gezisini patlatmışın yaw walla fotolara baktım çok fena imrendim ayıp yaw giden var gidemeyen de var :queen: :rendeer: hehe neyse güzel gezi olmuş arkadaşlar. Kahramanlara sevgi saygı hörmet :queen: başarılarınızın devamını dileriz canım hahahaahahaha :queen::cat:

Bu arada mesanesindeki taş başarıyla alınan Serhan Cubanamen kardeşimize derin geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz :cat: ziyaret etmek isteyenler bevliye servisi sağdan 3. kapı

Geçmiş olsun kanka senin leyiz anındayız yanii:cat::queen::rendeer::salut:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun

Çanakkale MT elemanı CUBANAMEN Serhan kardeşimize geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz. :rendeer:

selam çanakkale mt :rendeer:uzun zamandır yazamıyorum umarım herkez iyidir :cat:yokmu bi gezi falan hep beraber şöyle bi yol alalım bu arada serhan abi geçmiş olsun:rendeer: acil şifalar dilerim
sebahattin hocam konuştur lider ruhunuda bi organize et bizi :queen:
hep beraber bi bozcaada yapalım isterim ben bilmem ne dersiniz
herkese iyi günler ve kazasız sürüşler dilerim
tekeriniz düz bassın:wiinkk::rendeer::cat:
en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr

merhaba millet.valla neler olmuş ya...ha bu arada hepinize teşekkürler arkadaşlar...maşallah iyiyim ama intahat etmeyi düşünüyorum .ayağıma taş baglayıp atlıyacam iskeleden..15 içki yok sexs yok,hele bu mevsimde dışarıda polenler uçuşurken ufacık ufacık gezinen bayanlar.....çekilirmi bu hayat ya ...offfffffffff.....offffffffffffffffffff..............

YAA ARKADASLAR.AYAZMAYA GEZİYE GELİNECEKTİ NE OLDU O İŞ.HERKES KULAGININ ÜSTÜNE YATIYOR.TIK YOK.

çanakkale mt 15 temmuzda şarköye gidiyoruz fabrikadan arkadaşlarla.sizleride bekleriz. hepinize tekirdağdan selamlar.

:rendeer:15 Temmuzda şarköye gidelimmi arkadaşlar.cemaat.gidelim derseniz sebo abeyi imam olarak seçelim.tüm oylar sebo yaaaa

şarköy gezisi için duyurulara konu açılmıştır.ben sebahattin hocamla konuştum sizleri bilgilendirecekti.

Merhaba

Merhaba Çanakkaleli Motor Dostları:rendeer:
Bende Çanakkale Bayramiç ten Özgür.
Hepinize selamlar. Benimde Honda Motosikletim var. :cat:
Bende aranıza katılmak isterim. Şuan Çanakkale Sanayi sitesinde bir işletmede çalışmaktayım. Sayın Hocam Sebahattin beyle tanıştıktan sonra buradaki formda bir çok motosiklet tutkunu arkadaş edine bileceğimi söylemişti.
Kendisine buradan teşekkür ederim.
Neyse Yakındaki aksiyonlarda ben de varım. Beni unutmayın dostlar.:queen:

yaa arkadaslar.niye kimse siteye yazmıyor.herkes öldümü.problem nedir.lütfen yine işlerimiz yogun olaylarına girmeyelim.2 dk lık mesele.:salut:

+17

merhabalar

merhabalar arkadaşlar bende çanakkale merkezde oturuyorum sizlere tanısmak isterim eğer üye olduğunuz bi dernek gibi bişey varsa ç.kaleli motorcular adına onada üye olmak isterim şuan için motorum yok ama mart veya nisan ayında alıcam nedeni kışın daha ucuz olması HONDA CBR 125R

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar