Selamlar saygılar Demir ben, Aslen Bandırma'lıyım ama uzun zamandır Çanakkale' de yaşıyorum. Genelde kampları eşimle yada eski sürücü arkadaşlarımla yaparım Çanakkale gerçekten saklı cennet gezilecek müthiş yerler var. Doğası harika, kültürü ve tarihi enfes, havası ve denizi tertemiz. Kent motor sürmek için yolları bakımından gerçekten güzel ama araba sürücüleri dikkatsiz, sanıyorum ki yayalarda kendini görünmez sanmakta. Şehir içinde mümkün olduğunca dikkatli sürmek gerekiyor. Gerçi Türkiye'nin her yerinde aynı şey. Neyse... Kış geliyor ama planlayıp tanışma ve kaynaşma amaçlı bir sonbahar turu düzenleyebiliriz diye düşünüyorum. İster günübirlik ister konaklamalı olabilir.
Motor bakımları için bende Adalı motoru öneriyorum yada Ezine'de Yücel usta var onuda severim gerçi biraz fiyatı şişirebiliyor ruh haline göre ama iyidir işini iyi yapar. Benim fikrim bir whatsapp grubu kurup oradan iletişime geçmemiz kamp ve tur fotoğraflarını da forum da paylaşırız ki aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımıza fikir olmuş olur. Tekrardan saygılar dilerim.
Selametle..