Arkadaşlar selamlar epey bir zamandır bakmamıştım buraya. Havalar ısınınca içgudusel olarak bi bakayım dedim ama pek bir şey değişmemiş. Herkes birşeyler yapmıyoruz şeklinde yakınıyor. Çanakkale motosiklet festivali olacaktı bu yıl Bulent abiler planlıyordu bununla ilgili bir gelişmeden haberi olan var mı??? Onun dışında asis grubu nerelerdesiniz geziler yapılıyor mu bende ufak bi misafir var bu yıl Ağustosa kadar eve kapalıyım. Motor da yatıyor garajdaAma seneye yaz için buyuk planlar var. Buyuk bir Avrupa turu gibi... İtalyaya kadar uzanan 15 - 20 gunluk uzun soluklu bir tur... Gürcistan gezisinin tadı damağımızda kaldı... Para biriktirmeye basladık okullar kapansın karneleri verelim daha da ivme kazancak planlamalar... En yakın zamanda yeni arkadaşlarla tnaışmak eskilerle ozlem gidermek umidiyle... Çan'a yolu duşen olursa beklerim...
Sonat Hocam görüşemedik uzun süredir. Gerçi motoru da çıkarmıyorsunuz herhalde, hiç göremedim.
Bende motoru değiştirdim, biraz CC düşürdüm.
Bu arada bu konuya da yazayım, geçen hafta turlamıştım biraz.
Hyosung Gt250R ile 520 KM - Çan, Bandırma, Susurluk, Balıkesir, Edremit, Çanakkale