fiyat 500 ytl ve motor 8900'de şu an. Motorun durumu hakkında Sebahattin Hocam (yanar17) ve Erdaldan (Bemeweci) bilgi alabilirsiniz.
yaz sonuna kadar satamazsan düşünüyorum almayı. herhangi bir sorunu vs. var mı?
fiyat 500 ytl ve motor 8900'de şu an. Motorun durumu hakkında Sebahattin Hocam (yanar17) ve Erdaldan (Bemeweci) bilgi alabilirsiniz.
@ahriman Hayırlı Olsun kardeş..Güle güle kullan.
Du bist doch kein Deutscher...oder?
ne ruhu sayı ruhai liderimiz ulu manitu?????????????*
tuz ruhu mu ?
nane ruhu mu ?
hocam sizde olmasanız ne yapardık acaba oleeyyy bu hafta gezi var:cherry:
yaşasınnn:flower:
yaz sonuna kadar satamazsan düşünüyorum almayı. herhangi bir sorunu vs. var mı?
Mehmet le kontak kur
Ben iki hafta yokum
vaybee bizin bizim sarı mondi yolcu demek alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun ve şehir içi için ideal bir motor
durumuda şahane aklınıza birşey gelmesin saygılar...:thumleft:
Valla kardeşim senin emeğin hakkın çok büyük Mondide. Bunuda belirtmeden geçmek istemedim.
Modern sucuk üçlüsü akıyor Bozcadaya:queen:
Ugh! Ulu manitu Ruhani liderim Ugh beaa:queen: (Trakyalı solukbenizli)
Valla kardeşim senin emeğin hakkın çok büyük Mondide. Bunuda belirtmeden geçmek istemedim.
Modern sucuk üçlüsü akıyor Bozcadaya:queen:
Ugh! Ulu manitu Ruhani liderim Ugh beaa:queen: (Trakyalı solukbenizli)
abi yolun açık olsun :king:
heberleşiriz yine şimdiden hayırlı yolculuk::xcrying:
Eyvallah Erdal'ım(Dejavu:queen. Hocamdan ve Havranlılardan selam getirdin çok mutlu oldum valla. En kısa zamanda Ruhani lider ve Ulu Manitu Sebahattin Hocam:queen: liderliğinde, Havran Motor Dostalarıyla beraber, Modern Sucuk Üçlüsü olarak gezi yapmak üzere; kendinize iyi davranın:king:
Hayırlı Işler Hemşehrilerim.dünkü Havran Gezimiz Güzeldi.anlık Planlandı.ama Güsel Oldu.bunu çanakkale Den Daha Kalabalık Bir Kafile Ile Yapmayı Teklif Ediyorum.kabul Edeneler Elini Kaldırsın Ve Rota Belirleyelim.hafta Sonu Için Elbette