[Çanakkale - MT]

Tekirdağ MT (Tekirdağ Merkez) den Faruk kardeşimiz var. bizim yakınen tanıdığımız. Geçen benim ziyaretime gelmişti. Kendisiyle de irtibata geçerseniz buraların kurdu dur. Size rehber olacaktır. Güzergahı biliyor.
Nicki " faruk59" dur.
Selamlar sevgiler Tekirdağ.

Abi Oda bizimle Hep Beraberiz Yani :mrgreen: ZamanZaman Kafası Estiğinde o Taraflara Doğru Gittiği Aldığımız Duyumlar ARasında :mrgreen: :cherry:

eeeeeeeeeeeee ayrı düştük unutulduk tabi...ne arayan var ne soran bu işler sırayla arkadaşlar ben vatanı korym sizler gezn tozun demi:)gelince görüşecez hepinizle................

motorum yok diye uğramamıştım yanınıza ama artık işler değişti. :) bir aksilik çıkmazsa pazartesi gecesi 8 tekerli otobüsle çıktığım istanbul yolundan iki tekerimle salı akşamı döneceğim. :)

@ahriman Hayırlı Olsun kardeş..Güle güle kullan.

çok teşekkür ederim. çok isteyip hayal kurduktan sonra motosiklet sahibi olmak hele kendi biriktirdiğin parayla (öğrenciyim) mükemmel bir haz. umarım isteyipte alamayan herkes kısa zamanda kavuşur motoruna.

@ahriman kardeş yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullan:rendeer:

Özgürlük karakterimdir.

19 Haziran sabahı MARMOK Marmaris festivaline katılmak üzere yola çıkıyorum. Aynı gün Didim'de geceleyeceğim. 20 si sabahı tekrar Datça'ya yola çıkıp aynı gün çadırımı açaçağim. Ve 45 gün sürecek maceram başlayacak. Bu zaman aralığında o taraflara yolu düşen olursa beklerim. Bir bardak çay veya gün batımı birer bira çakarız.:queen::queen::queen:
:cat::cat::cat:
gelemeyenler
:pr::pr::pr:

19 Haziran sabahı MARMOK Marmaris festivaline katılmak üzere yola çıkıyorum. Aynı gün Didim'de geceleyeceğim. 20 si sabahı tekrar Datça'ya yola çıkıp aynı gün çadırımı açaçağim. Ve 45 gün sürecek maceram başlayacak. Bu zaman aralığında o taraflara yolu düşen olursa beklerim. Bir bardak çay veya gün batımı birer bira çakarız.:queen::queen::queen:
gelemeyenler

Yalnız Sürücü (Lone Rider):rendeer:

Kral bir gezi olacak. Maceranda yolun ve farın açık olsun.
Gezinde bizim için de eğlen, foto çek, karşılaştığın dostlara bizden de bahset.
Bir gün mutlaka bir yerde beraber motor sürer çadır kurarız.

Bütün motosikletçiler dosttur.
Akdeniz rüzgarlarına Çanakkale den selam götür.:rendeer:

gelemeyenler

Abim şimdiden hayırlı yolculuk. Fotolarını eksik etmeyesin :) Bizdende selam götür oralara:rendeer:

fiyat 500 ytl ve motor 8900'de şu an. Motorun durumu hakkında Sebahattin Hocam (yanar17) ve Erdaldan (Bemeweci) bilgi alabilirsiniz.

Bu arada Modern sucuk üçlüsü, Ulu Manitu ve Ruhani lider olan Yanar17'den yeni buyruklar ve rotalar beklemektedir:queen: (hey ho let's go)

Son düzenleme:
ugh. Havran Motor Dostları bizi bekler ugh:queen:

zorla davet ettirmiş gibi oldu bu yaw:silent:

ben yokken neler çevirdiniz bakalım kardeşlerim :queen:
görunuşe göre pek birşey yokk BENSİZ OLMUYOO DİMİİİ ::fool::
millet çatır çatır geziyor yaw hadi bakam geldim ben....
canım yol istiyor yüce manituuuuuuuu::haapppy

YÜCE HADES ADINAAAA DUY SESİMİ MANİTAAAA
biraz şey oldu ama neyse katılıyorum mutto ayıp oldu iadei ziyaretimizi gerçekleştiremedik artık bunu bir şekilde gerçekleştirelim ne olacaksa olsun beyaaaa:queen:

Son düzenleme:
..............Bu arada Modern sucuk üçlüsü, Ulu Manitu ve Ruhani lider olan Yanar17'den yeni buyruklar ve rotalar beklemektedir:queen: (hey ho let's go)

ugh

ulu manitu sebahattin hocam

ugh. Havran Motor Dostları bizi bekler ugh:queen:

zorla davet ettirmiş gibi oldu bu yaw:silent:

ben yokken neler çevirdiniz bakalım .......:queen:
görunuşe göre pek birşey yokk BENSİZ OLMUYOO DİMİİİ ::fool::
millet çatır çatır geziyor yaw hadi bakam geldim ben....
canım yol istiyor yüce manituuuuuuuu::haapppy

YÜCE HADES ADINAAAA DUY SESİMİ MANİTUUUUUUU
.................:queen:

Ülen noooluyo?????
Yaz güneşleri ekibin başına erken den geçmiş. Bir Kızıldereli Reisi olmadığımız kaldıydı.:queen:
onu da yaptılar. helal olsun.

bu saatten sonra karakterimiz değişecek heee.
Ben biliyom size yapcağımı ?????? ::144::::winkwink::hakem1::::ranntign::
Gösteririm ben size MANİTAYIIII MANİTUYUUUU RUHSUZLARRRRR::144::::winkwink::hakem1::::ranntign::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar