[Çanakkale - MT]

.................
abi seninle tanışmak çok güzel..:cat:sayende yıllardır mezarını bile bilmediğin dedemi buldum toprağı bol olsun...

ayrıca hafız necmi dedemin kardeş çocuğuymuş abi en kısa zamanda uğricam yanına kendine iyi iyi davran:king:

:queen::queen::queen: Allah eyilini versin emi. Koptum valla ne lan buuuuu adam mazoşist mi :queen::queen::queen:

valla ben başladım hocam :mrgreen: bu arada ayrı topic açacakmısınız hocam

Valla hocam txt dosyasına kopyalıyordum bi yandan yedek olsun diye. Ermişsiniz hocam:queen:

25 Mayıs 2008 Pazar günü Havran Motor Dostaları'nın Çanakkale çıkartmasından kareler

Son düzenleme:
bu arada bizim isimlerimiz Modern sucuk üçlüsü oldu:queen:

Son düzenleme:
Havran MOTOR Dostları Dosları olarak bu hafta sonu Çoktan beri planladığımız ama çoluk cocuk yapabilmek için uygun hava koşullarını beklediğimiz Çanakkale-Gelibolu Şehitlikleri gezimizi gerçekleştirdik.
Çanakkale Savaşı kahramanlarından Havranlı Koca Seyit'in kahramanlık yarattığı yerleri ziyaret edip,aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle yad ettik.
Milli ve manevi duygularımızı daha da güçlendirdik.
Çanakkale'ye ulaştığımız andan itibaren bütün gezi boyunca bize refakat ve rehberlik eden, grubun güvenli seyrini sağlayan,bizleri unutamayacağımız bir şekilde ağırlayan başta Sebahattin Hocam olmak üzere Muhittine,Mehmete ve Bemeve'ciye grubum adına sonsuz teşekkürler.
Başka etkinliklerde de buluşmak dileğiyle

fotolar süper olmuş arkadaşlar elinize kolunuza salık:cat:

Ne demek Erdal cığım. Şahsınız gezimize katılmakla renk kattınız.:queen::queen::queen:
Fotolardaki renklilik ondan. Yani manken güzel olunca Foto da 10 numara oluyor.
O sizin süperliliğiniz yani güzelliğiniz.:rendeer::rendeer::rendeer:

Havran MOTOR Dostları Dosları olarak bu hafta sonu Çoktan beri planladığımız ama çoluk cocuk yapabilmek için uygun hava koşullarını beklediğimiz Çanakkale-Gelibolu Şehitlikleri gezimizi gerçekleştirdik.
Çanakkale Savaşı kahramanlarından Havranlı Koca Seyit'in kahramanlık yarattığı yerleri ziyaret edip,aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle yad ettik.
Milli ve manevi duygularımızı daha da güçlendirdik.
Çanakkale'ye ulaştığımız andan itibaren bütün gezi boyunca bize refakat ve rehberlik eden, grubun güvenli seyrini sağlayan,bizleri unutamayacağımız bir şekilde ağırlayan başta Sebahattin Hocam olmak üzere Muhittine,Mehmete ve Bemeve'ciye grubum adına sonsuz teşekkürler.
Başka etkinliklerde de buluşmak dileğiyle

Necdet Hocam bunu saymayız yine bekleriz. Sanırım iade-i ziyaret bizde:)

muttoya aynen katılıyorum ve bunu saymıyoruz bencede.....

Ne demek Erdal cığım. Şahsınız gezimize katılmakla renk kattınız.:queen::queen::queen:
Fotolardaki renklilik ondan. Yani manken güzel olunca Foto da 10 numara oluyor.
O sizin süperliliğiniz yani güzelliğiniz.:rendeer::rendeer::rendeer:

yok hocam yok fotodandır o fotodan:queen:

Son düzenleme:
güzel bir gezi olmuş teşekkür ederiz arkadaşlarla ilgilendiginiz içn ben gelemedim ama olsun sonra tekrar geliriz CANAKKALEYE SELAMLAR H.M.D HOCAM SAYGILAR

Merhaba ARkadaşlar! Abimlerim.. Ben Tekirdağdan ÖZer... Edirne Kırklareli Tekirdağ Olarak Toplandık ve Trakya MT Oluşumunu Kurduk... ilk Gezimizide 22 Motorize ile 11 Mayısta Yaptık.. 15 İnde ŞArköy tarafına gitmeyi düşünüyoruz.. İnşallah sizinlede bir Organizasyon Yaparız Ve Tanışmak İsteriz Doğrusu.... TEkirdağDAn SelamLar.... Tekeriniz Düz Bassın :)

Merhaba ARkadaşlar! Abimlerim.. Ben Tekirdağdan ÖZer... Edirne Kırklareli Tekirdağ Olarak Toplandık ve Trakya MT Oluşumunu Kurduk... ilk Gezimizide 22 Motorize ile 11 Mayısta Yaptık.. 15 İnde ŞArköy tarafına gitmeyi düşünüyoruz.. İnşallah sizinlede bir Organizasyon Yaparız Ve Tanışmak İsteriz Doğrusu.... TEkirdağDAn SelamLar.... Tekeriniz Düz Bassın :)

aleykum selam arkadaşım iki tekerleyiniz ve en az bir egzosunuz varsa herzaman başımızın üstünde yeriniz var :cat:
nezaman isterseniz şehitler diyarı çanakkale mize biletsiz davetlimizsiniz :queen:en kısa zamanda tanışmak üzere::tutkuy::

uwe

Evet Özer artık topluca sizi buraya bekliyoruz. Siz ne zaman geleceginize bir karar verin..Sonrası kolay...

merhaba özer şehitler diyarını motosikletle gezmenin doyumsuz tadına varmak istiyorsanız hemen bir organizasyon yapın sizi bekliyoruz. tekeriniz düz bassın
görüşmek üzere

Tekirdağ MT (Tekirdağ Merkez) den Faruk kardeşimiz var. bizim yakınen tanıdığımız. Geçen benim ziyaretime gelmişti. Kendisiyle de irtibata geçerseniz buraların kurdu dur. Size rehber olacaktır. Güzergahı biliyor.
Nicki " faruk59" dur.
Selamlar sevgiler Tekirdağ.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar