merhaba arkadaşlar bende ç.kaleli bayan motorcuyum motoruma aşığım 14 yıldır kullanıorum şuanda honda dylan 150 var bende adı da yıldırımç.kalede motor kullanmak bi başka tavsiye ederim diğer motorcu arkadaşlara....
Merhaba, cheeta T3 150 cc motor aldım yeni, yavaş yavaş yollara çıkmaya başlayacağım hayırlısıyla... herkese selamlar.. (biga)
Bizim balıkeisr grubu tırt kimse yok ya bende burda takılıyım biraz nasıl olsa küçükkuyu geçince çanakkalae mıhlı sınır.
yeni bir üye olarak herkese selam
ahmet
sabahattin hocam selamlar
kipa'dan hatırlarsın
Arkadaşlar nasılsınız
uzun zaman oldu yazmayalı. Umarım hepiniz iyisinizdir.artık yazda geldi. Yolların lastiklerinizin altında kalma zamanı. Herkese selamlar bol bol gezin benim yerime de. Tekerleriniz düz bassın. Birgün görüşmek üzere.....
Selam Çanakkale MT
beni de alırmısınız aranıza. Ben de motosiklet tutkunuyum.
Ne yazıkki şu an motorsikletim yok.
Ahmet Bey, aramıza hoşgeldiniz :rendeer: Sebahattin Hocam ile birlikte bugün kulaklarınızı çınlattık biraz. En kısa zamanda tanışmak ümidi ile sevgiler, saygılar
Muhittin Öztürk
Bu sıcak karşılama için teşekkürler. En kısa zamanda görüşmek dileği ile selamlar
Ahmet
Merhaba Ahmet bey aramıza hoş geldiniz. :rendeer:
Muhittin sayfamızın en nazik misafirperver üyesidir. Zaten ilk karşılamayı da o yapmış. Teşekkürler Muhittin bey. Sayfamızın büyük dostluk elçisi:rendeer:
Ahmet bey gezilerimizde ve buluşmalarımızda hep beraber olmak ümidiyle.
Sağlıcakla kalım. Görüşmek üzere:bounce:
Hepinize merhaba bende küçükkuyuluyum.Daha motorum yok ama inşallah yakın zamanda olur.
Tamam motorun olunca Edremitte uğra:wiinkk:
edremite uğra ama alpere uğrama)) zararlı çıkarsın
:rendeer:
Hepinize merhaba bende küçükkuyuluyum.Daha motorum yok ama inşallah yakın zamanda olur.
selamlar ben ünsal seferden geldim bundan sonraki etkinliklerde görüşmek ümidiyle.
selamlar, seferdeydim 6 aydır denizlerdeyim, izine ayrıldım, bundan sonra etkinliklerde aktif katılımcı olacağım.
İsmim metin İstanbul da yaşıyorum ama küçükkuyuluyum.Küçükkuyu aşığıyım inşallah yakın zamanda yerleşirim
Merhaba arkadaşlar bende Canakkaleninin biga ilcesindenim.İst.bagcılarda bulunmaktayım.Herkeze sevgiler.:rendeer::rendeer::rendeer:
Hoşgeldiniz arkadaşlar hepiniz aramıza, Çanakkale'nin en güzel zamanlarını yaşıyoruz şimdi, tadını çıkarabilmeniz dileğiyle![]()