[Çanakkale - MT]

Çan'lı dostlarımızın Motosikletseverler Pilav günü'ne katılan herkese teşekkürler :rendeer:

Ben de bu günü hatta komple hafta sonunu desek daha doğru olur düzenleyenlere teşekkür ederim

Arkadaşar sizlere daha önce bahsettiğim proje sınıfımızın bu cuma günü etkinliği var. çocuklarımız ufak bi gösteri yapıcaklar.bu sınıfın özelliği farklı nedenlerden dolayı okul öncesi eğitim alamayan çocukların gönüllü bir ekip aracılığıyla eğitim görmesi.
vakti müsait olan arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız

(Davetiyeyi düzeltemedim üzgünüm)

Arkadaşlar nasılsınız

uzun zaman oldu yazmayalı. Umarım hepiniz iyisinizdir.artık yazda geldi. Yolların lastiklerinizin altında kalma zamanı. Herkese selamlar bol bol gezin benim yerime de. Tekerleriniz düz bassın. Birgün görüşmek üzere.....

19 mayıs kortejine katılmak isteyen arkadaşlar la saat 20.00 de Cumhuriyet meydanın da görüşmek üzere.....

Troia Motosiklet klübü.....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende ç.kaleli bayan motorcuyum motoruma aşığım 14 yıldır kullanıorum şuanda honda dylan 150 var bende adı da yıldırım :D ç.kalede motor kullanmak bi başka tavsiye ederim diğer motorcu arkadaşlara....

Arkadaşlar nasılsınız

uzun zaman oldu yazmayalı. Umarım hepiniz iyisinizdir.artık yazda geldi. Yolların lastiklerinizin altında kalma zamanı. Herkese selamlar bol bol gezin benim yerime de. Tekerleriniz düz bassın. Birgün görüşmek üzere.....

Mehmet abim nasılsın? Bİz iyiyiz de seni göremiyoruz bir sene oldu neredeyse:pale: Özlettin kendini vallahi:salut:

merhaba arkadaşlar bende ç.kaleli bayan motorcuyum motoruma aşığım 14 yıldır kullanıorum şuanda honda dylan 150 var bende adı da yıldırım :D ç.kalede motor kullanmak bi başka tavsiye ederim diğer motorcu arkadaşlara....

Hoşgeldiniz Çanakkale Mt'ye :rendeer:

Merhaba, cheeta T3 150 cc motor aldım yeni, yavaş yavaş yollara çıkmaya başlayacağım hayırlısıyla... herkese selamlar.. (biga)

Bizim balıkeisr grubu tırt kimse yok ya bende burda takılıyım biraz nasıl olsa küçükkuyu geçince çanakkalae mıhlı sınır.

merhaba

yeni bir üye olarak herkese selam

ahmet

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 AM ----------

sabahattin hocam selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 AM ----------

kipa'dan hatırlarsın

yeni bir üye olarak herkese selam

ahmet

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 AM ----------

sabahattin hocam selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 AM ----------

kipa'dan hatırlarsın

Ahmet Bey, aramıza hoşgeldiniz :rendeer: Sebahattin Hocam ile birlikte bugün kulaklarınızı çınlattık biraz. En kısa zamanda tanışmak ümidi ile sevgiler, saygılar

Muhittin Öztürk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar