Çanakkale Kabatepe Çadır Kampı - 2 Günlük Deşarj

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba. Bayram öncesi 20 günlük yıllık izinde planladığım bir Çanakkale Şehitlik gezisi ve kamp olacaktı. Maalesef iş yoğunluğundan dolayı izine çıkamadım.
Bende kamp planını ani bir kararla içime dert olacağına, bayram tatilinde son 2 güne sığdırmaya çalıştım.
Satışa çıkardığım, satılmazsa bu kış baştan aşağı söküp, kesip biçmeyi planladığım motorumla en azından son kez, planlandığım kadar olmasa da küçük bir geziye çıkmam gerektiğini düşünerek ani bir kararla kimseye doğru dürüst haber bile vermeden yola çıktım.

Fotoğrafları telefonla çektiğimden biraz zahmetli geldi bana. O yüzden fotoğraf sayısı biraz kısıtlı maalesef.

2icq.jpg

Silivri- Gümüşyaka çıkışı.

5rfq.jpg

Tekirdağ civarları.

5l7q.jpg

Burada benzin almak için durdum. La nereye geldik dedim kendi kendime.
Otoyolda geçen korku filmleri hesabı. Hiç kimse yok. Motordan inip bakmaya tırstım desem yalan olmaz :)

udd8.jpg

mlc0.jpg

KaraAmbar Kamyoncular derneğinin üyelerine sağladığı en büyük ayrıcalık. Kurufasülle :)
Yemek için yeni üye kaydı yapmanıza artık gerek yok :)

jqbq.jpg

Çanakkale sınırları.

8dm6.jpg

Eceabat yakınları.

93ya.jpg

9ex1.jpg

zh4u.jpg

uzgc.jpg

Özellikle Gelibolu çevresinde her yer şehitlik. Çok ayrı manevi bir havası var.
Tamamını gezmeyi planlıyordum fakat izin planladığım gibi olmadı.
Daha evvel bir defa gezmiştim. Gitmeyen ve merak edenleriniz varsa, bence zaman kaybetmeden buraları gezip görmelisiniz.

t71y.jpg

Kabatepe orman kampında kalmayı planlayarak gelmiştim fakat, geldiğimde boş yer olmadığını söyledi kapıdaki şahsiyet.
Bende sitenize bakarak geldim, insan rezervasyon vs uyarır diyerek elemanı kalaylamaya başlayınca, 800mt aşağıda bir yer var oraya bir bak,
boş yer olması lazım deyince geri dönmektense Mimoza kamp isimli bu yere yerleştik. Diğer kamp gibi değildi ama yine de kötü sayılmazdı.
Kampın girişi.

yqh4.jpg

tiv3.jpg

am9g.jpg

Kamp görevlisinin hadi o kadar yol gelmişsin, ha şuraya kıvrıl da yatıver deyip verdiği yer.
Ne yalan söyleyeyim, gece çam ve deniz kokusu içinde hiç uyumamıştım. Hep birisi eksik olurdu. Müthiş rahatlatıcı.

oqml.jpg

Kampın sahili. Deniz Akdeniz kadar olmasa da on numara diyebilirim. Bana göre tek eksi tarafı su biraz soğuk.

rznx.jpg

r3kj.jpg

Gelirseniz balık meraklıları oltalarını getirebilir. İskelede çok rahat balık tutabilirsiniz. Zıpkınla avlananlar bile var.

03ox.jpg

Manzara eşliğinde ufak bir atıştırma.

fu2z.jpg

Deniz suyunun ısınmasını beklerken :)

mq7s.jpg

Kamp alanının başka bir görüntüsü.

1lp6.jpg

Bunu orada görmeniz lazım.

jbcx.jpg

wdbs.jpg

Bu da dönüş yolundan.

x8k1.jpg

g425.jpg

Gitsem mi gitmesem mi diye düşünmeyin. Basın gaza ölmüycekmu anasını satıyım :)

Güzel gezi olmuş sağolasın paylaşım için. :cat:

Kara Ambar kamyoncular derneği yetkilisi arkadaşa rica edin birdahaki sefere domatesleri insani usullerce doğrasın insan yiyecek sonuçta :mrgreen:

Güzel gezi yapmışsınız hocam,tek kişi biraz riskli olsada kararları tek başına almak en güzeli
(son gezim sürekli muhalefetçilerden dolayı çekilmez olmuştuda)

F54

tekerine sağlık o memleketi bende görmedim en kısa zaman da gidip göreceği....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gezi olmuş...
Eğlenmişsin...
tekerine sağlık..

Çok güzel,resimler de yeterli bence:) Tek her zaman hoşuma gider.Heves geldi şimdi bak:)

Güzel bir gezi olmuş. Gözlemeyi nerede yediniz tam olarak? Fiyatlarla ilgili bilgi alabilir miyim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir gezi olmuş. Gözlemeyi nerede yediniz tam olarak? Fiyatlarla ilgili bilgi alabilir miyim?
Beğenileriniz için teşekkürler.
Gözleme kamp alanında. Kaba tepe orman kampını tavsiye ederim. Dört kişilik çadır yeri 25 tl günlük, elektrik 7 tl, buzdolabı 7 tl. Web sayfası var. Sitesinden kontrol edebilirsin.

gitsemmi kalsammı derkenn istanbulda kala kaldım, şimdide keşke gitseydim diye diye bakıyorum. Paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar