Çanakkale geçildimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
capture1ih8.jpg

capture2tl5.jpg

capture3ix9.jpg

capture4yw2.jpg

capture5sg4.jpg

capture6hk3.jpg

capture7yg1.jpg

capture8gl9.jpg

capture9tw1.jpg

capture10ph3.jpg

capture11iu7.jpg

capture12ka5.jpg

capture13di6.jpg

capture14lc5.jpg

capture15kx2.jpg

capture16tb4.jpg

capture17ei9.jpg

capture18wg1.jpg

capture19mi2.jpg

capture20pc7.jpg

capture21ck1.jpg

1- namus insanın üstünde giydigi elbisede degil içindedir
2-bir aile çocuguna sahip çıkmayı bilmiyorsa irandada olsa kötü yola düşer o çocuk
3-tv'lerde gösterilen flimler haber programları sadece bakıp örnek alınmak için degildir. birçok haber kaynagı okunur izlenir(gazete tv kitap vs..) ve kişi kendine göre degerlendirmesini yapar.
4- insanların milli duygularını kullanarak onları farklı yönlere çekmeye çalışmayınız! hepimiz çanakkaleyi ve orda yaşananları biliyoruz. söylediklerinizin çanakkale ile uzaktan yakından bir ilgisi yoktur.
5- Bildigim kadarı ile burası bir motosiklet forum sitesi siyaset maydanı programı degil onun için topigin kilitlenmesini talep ediyorum

sok gusel soluosunda burada konu dısı bolumude war o zaman dıger butun canakkale konuları kılıtlensın dıorum bende

sorun çanakkale konusunda degil. çanakkale konusunun ekledigin resimlerle ilişkilendirilmesi...
bu nedenle topigin kilitlenmesini talep ettim.

hayır, Çanakkale bütün bunları yapabilecek kadar ÖZGÜR olalım diye geçilmedi, sizin o muhteşem "Türk örf ve adetlerinizi" dayatmanız için değil. ÖZGÜRLÜK nalıncı keseri değildir, sizin anladığınız yaşam tarzından farklı şeyler de yaşayabilmektir. Sizin beğenmediklerinizi de yapabilmektir. Başkasının özgürlüğüne tecavüz etmeden istediğini yapabilmektir özgürlük. O gece kulüplerine de gittim, içki de içtim, TV de seyrettim; ama vakit geldiğinde Çanakkale'deki insanlardan biri olmasını da bilirim.

Geçiniz efendim bu dar kafayı, propogandanızı da başka bir sitede sürdürünüz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hayır, Çanakkale bütün bunları yapabilecek kadar ÖZGÜR olalım diye geçilmedi, sizin o muhteşem "Türk örf ve adetlerinizi" dayatmanız için değil. ÖZGÜRLÜK nalıncı keseri değildir, sizin anladığınız yaşam tarzından farklı şeyler de yaşayabilmektir. Sizin beğenmediklerinizi de yapabilmektir. Başkasının özgürlüğüne tecavüz etmeden istediğini yapabilmektir özgürlük. O gece kulüplerine de gittim, içki de içtim, TV de seyrettim; ama vakit geldiğinde Çanakkale'deki insanlardan biri olmasını da bilirim.

Kızma kutucuk....Sonuna kadar haklısın....Zate bu dar kafa düşünceleri ağırlık olmaktan öte gidemiyor...Atalarının onların özgürlüklerini diledikleri gibi yaşamaları için savaştıklarından haberleri yok...Ataları kadar geniş düşünemiyorlar...

Atalarımız bizden medet umarakmı savaştılar?...Hayır sadece yurdumuzu kurtarmak gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak özgür bir ülke bırakmak için canlarını hiç düşünmeden feda ettiler...

İçeriden çıkan bir kaç çürük elmayla ne düzen bozulur ne de özgürlük....:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O gece kulüplerine de gittim, içki de içtim, TV de seyrettim; ama vakit geldiğinde Çanakkale'deki insanlardan biri olmasını da bilirim.

:cat: budur..

vatanını seven sonuna kadar okusunada güldüm kusura bakmayınız.. eskiden bi ara maçlarda ayağa kalkmayan vesaire olsun diye bi tezahürat vardı , onun gibi , kimse ayağa kalkmamaya başlayınca fazla söylenmez oldu :p , unutulacak mecbur, bu sunumdaki benzer demagojiler gibi malesef ,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmamış Yakışmamış

1.Resim : Kızlar dans ettikleri için mi namussuzlar?
2. Resim: Gece kulüpleri olmasaydı alkol ve uyuşturucu olmayacakmıydı?
Ulu önder de alkolü severdi. Ama bu vatan için gözünü kırkmadan canını vereceğine kimsenin şüphesi var mı?
3. Resim: Yalnız bir kadının hayat mücadelesini anlatan ve aslında bizlerin farklı bir ders çıkarmamız gereken
bir diziyi seyreden gerizekalının biri ya da bir çocuk ters bir davranış sergiledi diye o diziyi tu-kaka mı ilan etmemiz lazım?
4. Resim: Ailesi ile ilgilenmeyen bir hıyarın son pişmanlığı fayda eder mi? Suçlu televizyon mu?
5. Resim: Namus ile bekaretin alakası ne?
6. Resim: Sokak çocukları için kim bu güne kadar ne yaptı?
7. Resim: O beğenmediğiniz turistlerin ülkemize gelmeleri için ilk atağı Gazi Mustafakemal bizzat başlatmıştır. Türk ürünleri ile dolu bir gemiyi Avrupaya göndererek Türkiye'yi tanıtmaya çalışmış, avrupanın ileri gelenlerini ülkemize davet ederek turizm hamlesi başlatmıştır.(demek ki onlar gelmesin diye savaşmamışlar)
8. Resim: Bedri BaykamIn ülkemiz de sanatçı sayılabilmesi için Türbanlı hanımların elini mi kaldırması gerekir?

Olmayan resim: Kendi ideolojinize Mustafakemal'in ve aziz şehitlerimizin adını karıştıma hakkını size kim verdi?

Diye soruyorum ve susuyorum.:pr:

1.Resim : Kızlar dans ettikleri için mi namussuzlar?
2. Resim: Gece kulüpleri olmasaydı alkol ve uyuşturucu olmayacakmıydı?
Ulu önder de alkolü severdi. Ama bu vatan için gözünü kırkmadan canını vereceğine kimsenin şüphesi var mı?
3. Resim: Yalnız bir kadının hayat mücadelesini anlatan ve aslında bizlerin farklı bir ders çıkarmamız gereken
bir diziyi seyreden gerizekalının biri ya da bir çocuk ters bir davranış sergiledi diye o diziyi tu-kaka mı ilan etmemiz lazım?
4. Resim: Ailesi ile ilgilenmeyen bir hıyarın son pişmanlığı fayda eder mi? Suçlu televizyon mu?
5. Resim: Namus ile bekaretin alakası ne?
6. Resim: Sokak çocukları için kim bu güne kadar ne yaptı?
7. Resim: O beğenmediğiniz turistlerin ülkemize gelmeleri için ilk atağı Gazi Mustafakemal bizzat başlatmıştır. Türk ürünleri ile dolu bir gemiyi Avrupaya göndererek Türkiye'yi tanıtmaya çalışmış, avrupanın ileri gelenlerini ülkemize davet ederek turizm hamlesi başlatmıştır.(demek ki onlar gelmesin diye savaşmamışlar)
8. Resim: Bedri BaykamIn ülkemiz de sanatçı sayılabilmesi için Türbanlı hanımların elini mi kaldırması gerekir?

Olmayan resim: Kendi ideolojinize Mustafakemal'in ve aziz şehitlerimizin adını karıştıma hakkını size kim verdi?

Diye soruyorum ve susuyorum.:pr:

+1 her maddesine katılıyorum , televizyonlarda yayımlanan kötü içerikler(alkol uyuşturucu v.b.) insanlar görsün öğrensin ve ona göre tedbirlerini alsın diye yayımlanır. bazı zayıf kişilikli insanlar bunları yayımlanma amacından farklı görüp kullanmaya meyilleniyorsa bundan, bu yayımların amacını doğru kavrayan ve onlardan uzak duran insanların suçu ne?

kızı aşırı doz uyuşturucudan ölen adam televizyonlarda ben hata yaptım hatallarım bunlar siz bunlardan ders alın benim yavrum gitti sizinkiler gitmesin diye kendini paralamadımı?

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Siyaset içerikli mesajlaşma forum kurallarında da belirtildiği üzre kesinlikle yasaktır.Çanakkale'de ve geri kalan her yerde bizler için can verenler asla unutulmadı,ancak kimsenin de bunu kendi düşüncelerini empoze edebileceği bir propaganda malzemesi olarak kullanılmasına izin vermeyiz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar