ÇaMuRuN AZİZLİĞİ :)

La benimde kros alasım geldi iyimi Racing görüyom ondan almak istiyom aha böyle kroslarla dağ bayır gezeni görüncede Kros istiyom.... Süper olmuş Çamur topra vb. yerlerde kros sürmek çok eğlenceli oluyor.. :cat:

küçüklüğümde
bisikletle downhill yarışlarına katıldım bi dönem,
yalova deniz çalıda ve burdur tefennide,
oldukça keyifli bi spordu benim için, lisansımda vardı BSD adına yarıştım..
malesef sigara bozdu spor hayatımı:farao:
ama herşey bitmiş demek deil:) dediğin gibi en kısa zamanda bi kross alıp dağlara vurmak lazım kendimizi:queen:
ktm 520 alıp kışın dağlara yazın süper moto olarak yollara vurabiliriz aslında:bounce:
bence vakit kaybetmeden bu zevkide tadmalısın dostum
batu domuzlar konusunda allah korumuş dağ bayır gezerken hiç yoktan bi kurusıkı alın yanınıza korkup kaçarlar bari:cat:
sato o domuzları görünce nasıl yusufladığımı tahmin edemezsin abaav :) çünkü saldırdıklarını biliyorum. aslında lazım kuru he he :)
1. motorun var mı ki abi senin :queen:

o zincirlerin halini görünce çamurdan nefret ediyorum abi ben ya...
o çamurmu en kolay temizlenen o zincir dün akşam ön dişli korumasının olduğu yeri sökünce ordaki çamuru gör sökmeden temizlenmiyor :) olcak okadar
Ya bende cross alacagım bu gidişle.. :)
her motorcunun elinin altında 2. bir dağ motoru olması lazım. yüksek hız, viraj alma, uzun yol yapma gibi zevklerin en üstünde biş. bi serüven yaşıyorsun süper bir macera
o ne be...Bathu iyimisin yavrım...hayrola...aşk acısımı bu seni dağlara vuran...:mrgreen:
he he kankoo arkadaş kaşındı bende götürdüm :) hanımı istanbula gidince kaçamak yapmak istedi bende soktum çamurun içine :) nasıl :)
La benimde kros alasım geldi iyimi Racing görüyom ondan almak istiyom aha böyle kroslarla dağ bayır gezeni görüncede Kros istiyom.... Süper olmuş Çamur topra vb. yerlerde kros sürmek çok eğlenceli oluyor.. :cat:

cross dağ motorlarını arazide sürmek eylenceli. sizi bi bakmışınız dağa kaldırmış peşmegemi bunlar yahuu he he :):):)

ohh ohh süper olmus yaa... Bayılıyorum camura bulanmayı... Canım cekti şimdi.. Kısmet olursa yakın zamanda bende gidecem camuru özledim artık... Tekerinize saglık...

Offf süper süperrrrrrrr, biz de bi kere Kemer'de yarışlarda ATV ile çamurlara bulanmıştık. ATV nin tadı bambaşka oluyor tavsiye ederim... Ama benim gibi açık mavi giyinip gitmeyin,anneniz Ayşe Teyze'nin çamaşır suyu ile yıkar sizi :mrgreen: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

öööh onebe hemşo,lastik yerine kağnı tekerimi taktınız.:cherry:yakışır valla azminize :cat:

inşallah enduro alıp sinop a(boyabat) gelirsem bigezi yaparız demi kısmet olursa:)davet ederseniz tabi yoksa kendim gezicem:)

Son düzenleme:
ohh ohh süper olmus yaa... Bayılıyorum camura bulanmayı... Canım cekti şimdi.. Kısmet olursa yakın zamanda bende gidecem camuru özledim artık... Tekerinize saglık...
harun yakışır adamım ver coşkuyu sende :)
Offf süper süperrrrrrrr, biz de bi kere Kemer'de yarışlarda ATV ile çamurlara bulanmıştık. ATV nin tadı bambaşka oluyor tavsiye ederim... Ama benim gibi açık mavi giyinip gitmeyin,anneniz Ayşe Teyze'nin çamaşır suyu ile yıkar sizi :mrgreen: :mrgreen:
merak etme tubiş atv de var bizde ama o motordan çok daha yoruyor adamı :)

öööh onebe hemşo,lastik yerine kağnı tekerimi taktınız.:cherry:yakışır valla azminize :cat:

inşallah enduro alıp sinop a(boyabat) gelirsem bigezi yaparız demi kısmet olursa:)davet ederseniz tabi yoksa kendim gezicem:)

inşallah dostum tabiki olmamı :)

arabayla hersene uğruyorum sinop a ama motorla nezaman kısmet olur bilmem ,aslında en iyisi bi römork düşünüyorum.
teşekkürler bu arada:cat:

o atv bizim ne çilemizi çekti he he kuma sapladım :) çok güzel bi poz oldu

Son düzenleme:
okadar özeniyorumki şu çamurlarda yuvarlanan ofrod cu arkadaşlara.makinam büyük oldugu için benim için risk oluyo ama sırf bu zevki tadabilmek için alıcam bi ucuz çinli dalıcam çamura bataga :D
süper olmuş:cherry:

okadar özeniyorumki şu çamurlarda yuvarlanan ofrod cu arkadaşlara.makinam büyük oldugu için benim için risk oluyo ama sırf bu zevki tadabilmek için alıcam bi ucuz çinli dalıcam çamura bataga :D
süper olmuş:cherry:

dostum bencede en kısa zamanda al ve sende bi serüven yap..

siz kendiniz kaşınmışsınız :cherry: ama güzel gezi olmuş paylaşım için teşekür:cat:

ozrace aslında genelde cross parkuruna takılırız hafta sonları ama arkadaşım macera istedi :)
arkadaşlardan biri zincirin çamur olduğunda nefret ediyordu zannedersem he he :)

:):):)

ozrace aslında genelde cross parkuruna takılırız hafta sonları ama arkadaşım macera istedi :)
arkadaşlardan biri zincirin çamur olduğunda nefret ediyordu zannedersem he he :)

:):):)

offfff allahım ne kötü bi manzara bu o zincir temizlenirmi artık offfff çok işiniz var.

Bende çok titiz biriyimdir.

Sırf bu titizlikten enduro motor olayını bırakacam.

Naked veya raceye geçecem valla ben motorumu bu hale getirseydim
bi daha kendimi affedemezdim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yol mu bitti ne işiniz var dağın tepesinde ???:p
güzel olmuş güzel, ama hiç düşmüş gibi bi haliniz yok...insan bi düşer bee :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar