La benimde kros alasım geldi iyimi Racing görüyom ondan almak istiyom aha böyle kroslarla dağ bayır gezeni görüncede Kros istiyom.... Süper olmuş Çamur topra vb. yerlerde kros sürmek çok eğlenceli oluyor.. :cat:
bence vakit kaybetmeden bu zevkide tadmalısın dostumküçüklüğümde
bisikletle downhill yarışlarına katıldım bi dönem,
yalova deniz çalıda ve burdur tefennide,
oldukça keyifli bi spordu benim için, lisansımda vardı BSD adına yarıştım..
malesef sigara bozdu spor hayatımı:farao:
ama herşey bitmiş demek deildediğin gibi en kısa zamanda bi kross alıp dağlara vurmak lazım kendimizi:queen:
ktm 520 alıp kışın dağlara yazın süper moto olarak yollara vurabiliriz aslında:bounce:
sato o domuzları görünce nasıl yusufladığımı tahmin edemezsin abaavbatu domuzlar konusunda allah korumuş dağ bayır gezerken hiç yoktan bi kurusıkı alın yanınıza korkup kaçarlar bari:cat:
o çamurmu en kolay temizlenen o zincir dün akşam ön dişli korumasının olduğu yeri sökünce ordaki çamuru gör sökmeden temizlenmiyor1. motorun var mı ki abi senin :queen:
o zincirlerin halini görünce çamurdan nefret ediyorum abi ben ya...
her motorcunun elinin altında 2. bir dağ motoru olması lazım. yüksek hız, viraj alma, uzun yol yapma gibi zevklerin en üstünde biş. bi serüven yaşıyorsun süper bir maceraYa bende cross alacagım bu gidişle..![]()
he he kankoo arkadaş kaşındı bende götürdümo ne be...Bathu iyimisin yavrım...hayrola...aşk acısımı bu seni dağlara vuran...:mrgreen:
La benimde kros alasım geldi iyimi Racing görüyom ondan almak istiyom aha böyle kroslarla dağ bayır gezeni görüncede Kros istiyom.... Süper olmuş Çamur topra vb. yerlerde kros sürmek çok eğlenceli oluyor.. :cat:
harun yakışır adamım ver coşkuyu sendeohh ohh süper olmus yaa... Bayılıyorum camura bulanmayı... Canım cekti şimdi.. Kısmet olursa yakın zamanda bende gidecem camuru özledim artık... Tekerinize saglık...
merak etme tubiş atv de var bizde ama o motordan çok daha yoruyor adamıOfff süper süperrrrrrrr, biz de bi kere Kemer'de yarışlarda ATV ile çamurlara bulanmıştık. ATV nin tadı bambaşka oluyor tavsiye ederim... Ama benim gibi açık mavi giyinip gitmeyin,anneniz Ayşe Teyze'nin çamaşır suyu ile yıkar sizi :mrgreen: :mrgreen:

öööh onebe hemşo,lastik yerine kağnı tekerimi taktınız.:cherry:yakışır valla azminize :cat:
inşallah enduro alıp sinop a(boyabat) gelirsem bigezi yaparız demi kısmet olursadavet ederseniz tabi yoksa kendim gezicem
![]()
inşallah dostum tabiki olmamı![]()
astir ne olmuş o atv ye öle kanka sanki yer yarılmış içine girmiş kim becerdi o işi:wiinkk:
okadar özeniyorumki şu çamurlarda yuvarlanan ofrod cu arkadaşlara.makinam büyük oldugu için benim için risk oluyo ama sırf bu zevki tadabilmek için alıcam bi ucuz çinli dalıcam çamura bataga
süper olmuş:cherry: