ÇaMuRuN AZİZLİĞİ :)

Her şey bi pazar günü sabahtan öğlene kadar yağışlı olan havanın açmasıyla başladı. negüzel evimde koltuğa uzanmış tv' zaplarken exup özgürün beni aramasıyla başladı :) kanka hava açtı motorlarla gezelimmi eeğ özgür sen kaşındın dedim. orman yolundan, orman yangın ihpar merkezine gitmeye çalıştık ama toprak ana izin vermedi :) fazla orman manzarası yok sadece motorlarımızın halini görüntüleyebildim yerin azizliğinden dolayı ayakta durmak bile çok zordu bi ara önümüzden domuz sürüsü bile geçti allahtan bize dokunmadılar.. resimler ve video..

exup özgürün motorunu sapladığı ağnı videoya çektim :)

http://www.youtube.com/watch?v=Oh0gIAq8zrY

en son baktık olmuyor geri döndük asfaltı görünce bayağı bi sevindik 2 km balçıkla boğuşmanın sonucunda ooh yani

ayak bileklerime kadar battım çamıra:)

en son yıkanırken :)

batu çok şekil olmuş dostum o çamurda düşmediniz mi peki ama eğlenceli geçtiği kesin:p

Tekerinize sağlık güzel gezi olmuşta bi sevemedim ben şu çamura yatma olayını :p

teşekkürler pınar, sato yok düşmedik ama çok spin atıyor motor bide arka tekerim bitik olmasa daha iyi yardıracaktım :)

GKN

:cat:
çok ii ya..:)
kısmet olursa alıcam bir gün kross, 2. motor olarak,
büyük keyif aldıınıza eminim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekerlekler yaş pasta gibi olmuş :p

Küçükken yapardık, çamurdan pasta, hey gidi günler hey :salut:

İyi bari anneleriniz görmeden yıkanmışsınız :cherry:

teşekkürler arkadaşlar bence GKN kardeş bir an önce denemen gereken bir zevk ormanın içine girmek hele bide yağmurda varsa çamur , acayip zevk alıyorsun bi okadar yoruyor süper önüne her an herşey çıkıyor biz domuz sürüsüne rastladık allahtan saldırmadılar :) motor çamurun üzerinde kayarak ilerliyor tam bir serüven

Elinize saglık abi güzel.. Bizde güzel bi gezi yaptık aksyon dolu ..falcon,xt600,xf200 :D bilmeden askeri bolgeye girmişiz o an olanlar oldu :D herkese iyi sürüşler..

Resimler çok güzel :) çamurda güzel :)
iyice eğlendiğinize eminim :cat:
Paylaşım için teşekkürler...

hehe güzel batmışsınız çamura lastikler kocaman gözüküo :queen::queen:

lastikler +1500 olmuş.çok keyifli olduğu kesin ama temizlemesi berbattır yha o çamuru:mrgreen:

çamurun güzelliği ancak böyle belgelenir

aynen dostum.. ciğerlerin temiz havayla doluyor aynı zamanda çamurla boğuşuyorsun resmen

lastikler +1500 olmuş.çok keyifli olduğu kesin ama temizlemesi berbattır yha o çamuru:mrgreen:

keyif hele +1 milyon :) doğanın içine motorlarla, doğaya zarar vermeden yardırıp girmek, mücadele çok zevli. çamuru temizlemek biraz zahmetli olcak okadar deyer deyiyoda

Son düzenleme:

GKN

teşekkürler arkadaşlar bence GKN kardeş bir an önce denemen gereken bir zevk ormanın içine girmek hele bide yağmurda varsa çamur , acayip zevk alıyorsun bi okadar yoruyor süper önüne her an herşey çıkıyor biz domuz sürüsüne rastladık allahtan saldırmadılar :) motor çamurun üzerinde kayarak ilerliyor tam bir serüven

küçüklüğümde
bisikletle downhill yarışlarına katıldım bi dönem,
yalova deniz çalıda ve burdur tefennide,
oldukça keyifli bi spordu benim için, lisansımda vardı BSD adına yarıştım..
malesef sigara bozdu spor hayatımı:farao:
ama herşey bitmiş demek deil:) dediğin gibi en kısa zamanda bi kross alıp dağlara vurmak lazım kendimizi:queen:
ktm 520 alıp kışın dağlara yazın süper moto olarak yollara vurabiliriz aslında:bounce:

batu domuzlar konusunda allah korumuş dağ bayır gezerken hiç yoktan bi kurusıkı alın yanınıza korkup kaçarlar bari:cat:

o ne be...Bathu iyimisin yavrım...hayrola...aşk acısımı bu seni dağlara vuran...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar