- Konu Yazar
Dün akşam akraba ziyaretine gittim.motorumu da hemen evin önüne kaldırıma park ettim.motorcukumu, sol tarafı duvara gelecek şekilde duvara kadar yanaştırdım.yaklaşık bir saat sonra (saat 22:00 23:00 arası) bir akrabam daha eve geldi ve
-aşağıdaki motor senin ki değil mi?
-evet benim.
-peki neden çalışıyor?
-:queen:
aşağıya indiğim de motor bıraktığım yerde ancak çalışıyordu.biraz inceledim.kontak kapalı.başka motorlarda var mı bilmiyorum.(lafa bak cahil işte
)kontak kapattıktan sonra direksiyonu sola çevirip anahtarı bir tur daha çevirdiğimde direksiyon kilitleniyor.
dediğim gibi kontak kapalı, direksiyon kilitli ama motor çalışıyor.
birisi veya birileri kurcalamış.farlar da kısadan uzuna geçmiş.herhalde direksiyonu açamayınca bıraktılar.
sabah aynı şekilde (kontak kapalı direksiyon kitli olarak) pedalla çalıştırmayı denedim.ama olmadı.kontağı açtım.hemen çalıştı.
pedalla çılıştırmak mümkündü de ben mi beceremedim?
mümkün değilse bu motorcukumu nasıl elleyip çalıştırdılar?
:silent: :silent: :silent: :silent: :silent:
::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos::
-aşağıdaki motor senin ki değil mi?
-evet benim.
-peki neden çalışıyor?
-:queen:
aşağıya indiğim de motor bıraktığım yerde ancak çalışıyordu.biraz inceledim.kontak kapalı.başka motorlarda var mı bilmiyorum.(lafa bak cahil işte
dediğim gibi kontak kapalı, direksiyon kilitli ama motor çalışıyor.
birisi veya birileri kurcalamış.farlar da kısadan uzuna geçmiş.herhalde direksiyonu açamayınca bıraktılar.
sabah aynı şekilde (kontak kapalı direksiyon kitli olarak) pedalla çalıştırmayı denedim.ama olmadı.kontağı açtım.hemen çalıştı.
pedalla çılıştırmak mümkündü de ben mi beceremedim?
mümkün değilse bu motorcukumu nasıl elleyip çalıştırdılar?
:silent: :silent: :silent: :silent: :silent:
::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos::
Son düzenleme: